Speltips Kristianstad – MoDo 30/3: Kvartsfinal 4

Martin Efvergren Publicerat: 30 mars 2022

Kristianstad tar emot MoDo i den fjärde kvartsfinalen av Hockeyallsvenskans slutspel. Matchen spelas onsdagen den 30 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Kristianstad – MoDo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kristianstad IK slutade på sjätte plats i Hockeyallsvenskans grundserie och blev sedan valda av tabelltvåan Modo Hockey som motståndare i den här kvartsfinalserien. MoDo slutade 26 poäng före Kristianstad i grundserien.

Men den här kvartsfinalen har varit jämn så här långt där båda lagen har vunnit sina respektive hemmamatcher. MoDo vann de två första mötena i Örnsköldsvik med 1-0 och 5-2, men när serien fortsatte i Kristianstad kunde hemmalaget jämna ut ställningen.

Det blev en dramatisk tillställning i måndags där Kristianstad till slut var det starkare laget. De hade greppet om matchen och ledning 3-2 mot slutet då MoDo var nära att kvittera men istället kunde Melker Eriksson raka in slutresultatet 4-2 i öppen kasse.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrik historik

Ställningen är nu 2-1 i matcher till MoDo i den här kvartsfinalserien som gäller bästa av sju matcher. Kristianstad har nu återigen hemmafördel och så har långt har den faktorn vägt tungt i den här kvartsfinalen.

MoDo är förstås favoriter att ta sig till semifinal. I grundserien vann de tre av fyra möten och man tog alltså totalt 26 poäng fler än KIK. Ö-vik-laget gäller också som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här fjärde matchen. Ett spel på att bortalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 2.38 gånger insatserna.

Förutsättningarna är med andra jämna och ser vi till måndagens match kan jag snarare tycka att det är fördel Kristianstad nu. De slår ur underläge och vann rättvist senast och får nu fortsätta med hemmastödet i ryggen.

Även den här matchen lär bli jämn och någon klar favorit finns inte. Tittar vi på samtliga mötena mellan de här lagen den här säsongen så kan vi konstatera att det brukar bli målrikt. I grundseriens fyra möten gjordes det minst 7 mål i samtliga matcher. Ser vi till alla sju matcher som de spelat så har det gjorts över 5.5 mål i alla utan den första kvartsfinalen.

Jag finner anledning att tro att det kommer fortsätta att göras en hel del mål. Mitt spel blir att det kommer göras över 5.5 mål även i den här matchen till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 30 mars 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: