Speltips Modo – Vita Hästen 19/11: Formstarka

Axel Sjödin Publicerat: 19 november 2021

Modo tar emot Vita Hästen under fredagskvällen i hopp om att hitta tillbaka till vinnarspåret.

Modo - Vita Hästen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har verkligen inte varit lätt för Modo sedan de trillade ur SHL för flera säsonger sedan, men i år har de trots allt sett riktigt bra ut igen och befinner sig inför omgången på tredje plats i tabellen.

De förlorade dock mot Karlskoga nu senast i onsdags med hela 0-3 och i och med det så klättrade Karlskoga upp på samma poäng som Modo. Men formen dessförinnan har ändå varit ganska god då de hade vunnit åtta av nio matcher av sina senaste matcher inför onsdagen.

Den enda förlusten i den sviten kom mot Björklöven med förkrossande 1-8, men i övrigt har resultaten varit stabila och de ligger verkligen inte på tredje plats utan vidare. Deras nyförvärv inför säsongen levererar och det finns inte mycket att klaga på som Modosupporter i nuläget.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förbättrad form för Vita Hästen

Vita Hästen har verkligen gjort ett ryck i tabellen på senaste och har under loppet av bara några veckor klättrat upp från en jumboposition i tabellen till nionde plats. Säsongen inleddes verkligen inte bra och på deras elva inledande matcher hade de bara skrapat ihop åtta poäng.

Men så under deras fem senaste matcher så har de plötsligt plockat tio med ett facit på 2-1-2-0, vilket har fått dem att skjuta upp som raket i tabellen. Motståndet har förvisso inte varit det starkaste, men de har slagit sina bottenkonkurrenter i Troja-Ljungby, Tingsryd och Mora samtidigt som de tvingat både AIK och nu senast Björklöven till övertid.

Men Modo borta kommer definitivt att vara en väldigt tuff match och det ska mycket till för att deras svit av att åtminstone få med sig en poäng från matcherna ska hålla även när allt står klart på fredagen. De har ännu inte bevisat sig mot de tuffare lagen riktigt, vilket vi tar i beaktning när vi lägger vårt spel här.

Modo har vunnit sina fyra senaste hemmamatcher med god marginal och senast Vita Hästen kom på besök slutade mötet hela 4-0 till hemmalaget. Oddsen för en rak hemmaseger är förståeligt ganska låga, men med -1,5 asian på Modo så finns det ändå klart spelvärde för de 1.80 gånger pengarna som 888sport erbjuder.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Modo -1,5 asian
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: