Speltips Mora – Björklöven 7/12: Grus i målmaskineriet

Oskar Jörnevik Publicerat: 7 december 2022

Mora är värdar i mötet med Björklöven. Matchen spelas onsdagen den 7 december 2022, med nedsläpp klockan 19.00.

Mora - Björklöven

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Mora var för ett tag sedan ett riktigt bra lag och hade verkligen hugg på topp fyra i tabellen, men en seger på de fem senaste matcherna har gjort att Mora nu ligger sexa. Mora har bara gjort två mål de senaste två matcherna och inte riktigt fått spelet att stämma. Mora har dock vunnit tre av sina fyra senaste matcher hemma i Smidjegrav arena.

Björklöven är bland de bästa lagen i denna serie men har på slutet varit ganska svaga offensivt. Vann senast mot Västervik med 2-0, men gjorde inte mål förens med tre minuter kvar. Innan det gjorde man bara ett mål mot BIK som saknade 16 spelare. Björklöven är seriens bästa hemmalag, men långt i från seriens bästa bortalag, endast 13 pinnar på 12 matcher är facit på bortais.

Björklöven har ett övertag på Mora om vi kollar de tio senaste matcherna, IFB har vunnit sju av de tio. Dock har matcherna varit tighta och tuffa och sällan målrika. Björklöven vann senast i Mora med 4-1, efter en bra insats av björkarna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra offensiver på pappret

Mora har haft problem med avstängningar och skador men det ska vara tillbaka några under onsdagen. Johan Persson och Daniel Ljunggren är riktigt bra spelare på denna nivå. Anton Heikkinen har också kommit upp i bra nivå. Johannes Johannesen och Olle Strandell har fått mycket istid och stått för en bra säsong så här långt. Båda målvakterna har en procent över 90 samt en GAA (snitt på insläppta mål) under 2.5.

Fredric Andersson är skadad och Adam Plant har tyvärr fått lägga skridskorna på hyllan. Det är framförallt Björklövens importer som står för kvalitén, topp fyra i interna poängligan består av amerikaner eller kanadicker. Fredric Weigel har 0+16 på 24 matcher. Backsidan är mycket stark med namn som Daniel Rahimi, Jacob Andersson och Kim Johansson.

Detta är en viktig match, då tabellen är mycket jämn. Mora ligger på samma poängantal som åttan och nian. Medan Björklöven endast ligger två pinnar bakom Djurgården och Södertälje. Det är två lag som på senare tid haft problem med offensiven och det brukar inte bli mål när dessa lag möter varandra. Sex av lagets sju senaste matcher har slutat med under 5.5 mål, vilket också blir spelet här till ett mycket bra odds.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag den 7 december 2022
TV:  []
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: