Speltips Östersund – Djurgården 7/12: Nykomlingen mot favoriten

Oskar Jörnevik Publicerat: 7 december 2022

Östersund är en mycket positiv nykomling, möter nu ett starkt Djurgården. Matchen spelas den 7 december 2022, med nedsläpp 19.00.

Östersund - Djurgården

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Östersund är nykomlingar i årets hockeyallsvenskan, men har inte betett sig som nykomlingar. Efter 23 omgångar så är Östersund på en åttonde plats, vilket är en mycket bra bedrift. Trots att Östersund bara har gjort 54 mål framåt, så är man svårspelade. Målet för Östersund är att stanna i denna serie utan kvalspel. Nu har man tio pinnar ner till kvalet, och formen är lite sviktande men fullt godkänd, fem segrar på de åtta senaste matcherna.

Djurgården gjorde en ändring på tränarbänken och in kom Johan Garpenlöv och fick med sig en seger i första matchen med 2-1 mot Tingsryd. Djurgården har det bästa laget på pappret i denna serie, men har inte riktigt fått fullt ut av spelarna. Djurgården är bara ”trea” i tabellen, men stockholmarna har varit riktigt bra i defensiven. Djurgården har 7-2 i målskillnad i de två senaste matcherna.

Dessa två lag har faktiskt aldrig mött varandra. Så det kan vara svårt på förhand att sia matchbilden. En aning är att Djurgården inte alls passar Östersund något bra, då Östersund i de flesta matcher åkt sönder motståndarna. Nu möter Östersund ett otroligt skridskoskickligt Djurgården.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tekar bäst i serien

Tekar bäst i serien

Östersund har ett bra lag på pappret för att vara nykomling. Östersund har ett par skavanker i laget inför onsdagen. Henrik Marklund är den forwarden som varit bäst poängmässigt. Snabbe Emil Forslund är en riktigt jobbig spelare att möta. Defensivt är det Karl Johansson som får dra ett stort lass, han leder interna poängligan på 5+8.

Djurgården har ett par spelare borta också, det är framförallt Schilling, Rensfeldt och Ytterell. Trion Daniel Brodin, Linus Klasen, Olle Liss och Marcus Krüger håller SHL-klass. Får man också upp John Norman i normal standard så kan det bli mycket bra för DIF. Defensivt med alla avbräck blir Stefan Elliott mycket viktigt. Carl Lindbom har varit mycket bra i målet.

Djurgården med ny röst i båset ska bara gå upp. Det är dock inte så lätt att bara gå upp. Formen pekar uppåt för DIF och möter nykomlingen Östersund. På pappret är det hästlängders skillnad åt DIFs fördel. Djurgården komma matcha Östersund i skridskoåkningen och DIF kommer vinna detta. Oddset på raka tvåan är fullt godkänt och är ett otroligt bra spel.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner
Odds: 1,67
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag den 7 december 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: