Speltips Östersund – Tingsryd 14/12: Streckmatch

Oskar Jörnevik Publicerat: 13 december 2022

Östersund har gjort en fin inledning som nykomlingar, nu möter de bottengänget Tingsryd. Matchen spelas onsdagen den 14 december med nedsläpp 19.00.

Östersund - Tingsryd

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Östersund har gjort en riktigt fin start som nykomling i hockeyallsvenskan. Efter 25 omgångar har Östersund spelat ihop 37 poäng och ligger på en fin sjunde plats. Östersund har som mål att klara kontraktet utan kvalspel och har i skrivande stund hela 12 poäng ner dit. Formen är lite svajig för Östersund, men på hemmais har man varit riktigt starka och slagit bland annat Djurgården och Modo de senaste fem hemmamatcherna. På bortaplan har man faktiskt varit ganska risiga på slutet och har en målskillnad på 1-13 på senaste tre.

Tingsryd ligger på kvalplats men har bara tre pinnar upp till AIK. Tingsryd har haft en makalöst lång skadelista och har fått en vecka med välbehövlig vila/rehab. På bortaplan har Tingsryd varit bra, då 14 av 25 pinnar kommer på bortais. I de senaste fem bortamatcherna har Tingsryd mött Karlskoga, Djurgården, Västerås, Almtuna och Södertälje, och det har blivit hela tio poäng.

Tingsryd och Östersund har aldrig mött varandra, så otroligt svårt att veta hur lagen passar varandra, men lagen har en spelstil om är ungefär likadana. Trots att Östersund är ett skickligt hemmalag så här man inte särskilt många mål på hemmaplan, ”endast” 32 mål på 12 matcher, vilket man inte är topp 10 på i ligan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lång skadelista

Östersund har inte det där spetsiga laget på pappret, vilket poängligan visar sitt tydliga språk på, Alexander Anderberg leder interna på 16 poäng. Henrik Marklund har gjort tio mål så här långt, vilket är en mycket bra siffra. Emil Forslund är en riktigt frisk fläkt och är en av de snabbaste spelarna i ligan. Östersund har en fin backsida med namn som Karl Johansson, Alexander Anderberg och David Westlund.

Tingsryd har haft en otroligt lång skadelista i ett par matcher nu, och det är på viktiga spelare. Nu var det en vecka sedan match och rapporter säger att ett par lirare ska vara tillbaka under onsdagen. Anton Gradin är frisk och varit en av Tingsryds bästa spelare, även Joachim Nermark är en mycket underskattad spelare. Lånet från ettan Jesper Ylivainio har gjort fyra pinnar på sina fyra matcher. Backen Jacob Lundegård spelade en bra bit över 30 minuter mot Karlskoga senast och är ruskigt viktig i TAIFs defensiv.

Detta är en otroligt viktig match för båda lagen, Östersund kan skaffa sig ett 15 poängs försprång till TAIF och gästerna kan ta sig upp på säker mark. Det har inte varit några målkalas uppe i Östersund på sistone, och räkna med att Tingsryd inte åker upp och lirar publikhockey. Under 5.5 mål i matchen är ett otroligt bra spel till ett fint odds.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag den 14 december 2022
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmorelive logo

Jämför odds: