Speltips Timrå – Modo 4/1: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 4 januari 2021

HockeyAllsvenskan har börjat sätta sig och Timrå IK dominerar i toppen. Nu möter serieledarna klassiska Modo Hockey den 4 januari 2021.

Timrå IK - Modo Hockey

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

När 2020 blev 2021 börjar det också bli dags att på allvar blicka fram mot avslutningen på den här grundserien och positionerna som lagen nu ska skaffa sig under avslutningen på den första delen av säsongen i HockeyAllsvenskan.

Men längst upp i toppen har det nästan känts helt givet från början att Timrå IK kanske inte är helt ensamma, men är ett av max två lag som verkligen går urstarkt.

Just nu toppar man tabellen med hela nio poäng ner till tvåan IF Björklöven, och man har dessutom klart bättre målskillnad än sina motståndare.

Nu möter man ett Modo Hockey som även den här säsongen varit en besvikelse. Förra året var väsentligt bättre, men ser vi över de senaste 5-10 åren kan man inte kalla det annat än en besvikelse vad det är som den här klubben har fått till.

Rakt spel i HockeyAllsvenskan

Det räcker egentligen att slänga ett snabbt öga på poängligan för att förstå den otroliga dominans som Timrå IK har haft under säsongsinledningen och som det mesta pekar på att man kommer fortsätta att ha framöver. Det vore konstigt att inte hålla laget som stora favoriter till att jogga hem den här serien och kunna ta sig till SHL.

Allra längst upp i topp av poängligan hittar vi ingen mindre än supertalangen Jonathan Dahlén, som med sina 39 poäng är helt överlägsen i toppen. Jens Lööke, 34 poäng, ligger tvåa och därtill har Timrå Ik sin forward Albin Lundin på fjärdeplatsen med 31 poäng.

Med så många poängstarka spelare är det inte konstigt att Timrå IK är så otroligt svårstoppade under den här säsongen och det gör också att man bör gälla som favoriter här.

Timrå IK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,53 gånger smeten hos bet365.

Speltips:

Speltips: Timrå IK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,53
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, måndag 4 januari 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: