Speltips Troja/Ljungby – Södertälje 23/3: Playout

Martin Efvergren Publicerat: 23 mars 2022

Troja/Ljungby ligger under med 2-0 i matcher mot Södertälje när den här Playout-serien nu vänder ner till Småland.. Matchen spelas onsdagen den 23 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Troja/Ljungby – Södertälje

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Södertälje SK har skaffat sig greppet i detta Playout där förloraren åker ur Hockeyallsvenskan. Troja/Ljungby slutade sist i grundserien och Södertälje näst sist och det är favoriterna SSK som har vunnit de två första matcherna som de spelade på hemmais.

Troja/Ljungby får nu spela hemma i Ljungby Arena och det gör det med ganska stor press att vinna. Senast i måndags blev man nollade då Södertälje vann med 2-0. Det första mötet slutade 3-1 och båda matcherna har varit jämna och täta med stark slutspelskaraktär och mindre skönspel. Det mesta talar för att det nu kommer att fortsätta på samma linje.

Match tre och fyra spelas nu i Ljungby och matchserien gäller bäst av sju matcher.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt

Södertälje slutade 12 poäng före Troja/Ljungby i grundserien och gällde därmed som favoriter inför den här playout-serien. Nu har de skaffat sig en 2-0-ledning och deras favoritskap har således inte direkt minskat. Samtidigt är de också det laget som har klart mest att förlora då de kommer från en säsong som varit en betydligt större besvikelse sett till förutsättningarna.

Troja/Ljungby är underdog och vid en seger här skulle momentum i matchserien direkt förändras ganska markant. Då väntar sedan en ny hemmamatch på fredag där man kan utjämna serien helt.

Men detta är att gå händelserna för långt fram. Troja/Ljungby har kämpat väl men inte räckt till i de två första matcherna och därtill har man nu en mycket dyster svit på 16 raka matcher utan vinst under ordinarie tid.

Det mesta talar förstås för Södertälje, men hemmaplansfaktorn kan mycket väl höja Troja/Ljungby ganska rejält. De två första matcherna har varit jämna och målsnåla och mycket talar för att det kan bli än jämnare den här gången.

Det har också varit målsnålt och jag finner anledning att tro att det kommer att bli det även i denna tredje match. Mitt spel blir att det kommer göras under 5.5 mål totalt till 1.77 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 23 mars 2022
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: