Speltips Troja-Ljungby – Södertälje 30/3: Nedflyttningsdramatik

Martin Efvergren Publicerat: 30 mars 2022

Troja/Ljungby var nere för räkning men har rest sig i detta playout mot Södertälje där förloraren åker ur Hockeyallsvenskan. Matchen spelas onsdagen den 30 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Troja-Ljungby – Södertälje

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jumbon Troja-Ljungby var nederlagstippade inför den här playout-serien mot nästjumbon Södertälje, men man har visat att man vägrar att ge sig och just nu är det smålänningarna som har ett positivt momentum. SSK leder emellertid serien med 3-2 matcher i bäst av sju.

Södertälje SK hade 2-0 i matcher och en 2-0-ledning inför den tredje perioden av den tredje matchen som spelades i Ljungby. Men då reste sig hemmalaget och kunde i slutminuterna gå ikapp till 2-2 för att sedan vinna i förlängning.

I den fjärde matchen var sedan Södertälje återigen tillbaka efter den mentala kallduschen i match 3. De vann då med 3-0 och hade 3-1 i matcher inför söndagens möte. Södertälje hade då chansen att säkra kontraktet i Hockeyallsvenskan på hemmais i den femte matchen – men då skulle Troja-Ljungby slå till igen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tätt och målsnålt på nytt

Det var nog inte många som såg det komma, men Troja-Ljungby vann match 5 med hela 6-1 i Södertälje. Ett, i det närmaste, chockat hemmalag fick se sig utklassade och med den matchen bakom oss blir det nu oerhört intressant att se vart den här matchserien ska ta vägen.

Södertälje har fortsatt matchboll, men det är utan tvekan en mental fördel för Troja-Ljungby. De har från början slagit ur underläge och ser nu ut att ha satt griller i huvudet på Södertälje-spelarna. Därtill har de sistnämnda nu åter hemmafördel.

Detta gör också att Troja-Ljungby gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här sjätte matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner under ordinarie tid ger omkring 2.28 gånger insatsen.

Troja-Ljungby vann alltså med hela 6-1 senast, men i övrigt har det varit ytterst jämna och målsnåla matcher i hela den här playout-serien. Under ordinarie tid har det inte gjorts fler än fyra mål i någon av de övriga fyra matcherna.

Jag räknar med att match 6 kommer att återgå till det vi såg i de fyra inledande matcherna. Det vill säga att det kommer bli en tät och målsnål batalj med mycket nerv, känslor och dramatik. Mitt spel blir att det kommer göras under 5.5 mål totalt till 1.72 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 30 mars 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: