Speltips Västervik – AIK Hockey 13/10: Bra läge

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2021

AIK Hockey är spelbolagens favorit inför bortamötet med Västerviks IK, men frågan är vad vi kan förvänta oss i den här matchen?

Västervik - AIK Hockey

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fem spelade omgångar på säsongen tycker jag att man redan nu kan konstatera att AIK Hockey är ett lag för toppstriden. Det är ett lag som jag är övertygad om kommer finnas med i toppstriden under stora delar av året.

BIK Karlskoga, AIK Hockey, IF Björklöven och HV71 är lagen som jag primärt ser som utmanare till att ta sig upp till SHL, och eftersom det nya systemet öppnar upp för skrällar kan man inte säkert veta vilket lag som vinner till slut.

Men nog tror jag att ett lag som AIK Hockey har vad som krävs för att vara med och slåss om det hela vägen in i kaklet. Det handlar egentligen främst om att försöka sluta hyfsat högt i tabellen under grundserien, för att sedan toppa formen i slutspelsfasen. Det lag som vinner det hockeyallsvenska slutspelet går som bekant direkt till SHL numera.

AIK Hockey må ha två förluster på fem omgångar, men då båda förlusterna kommit mot HV71 i täta matcher tycker jag inte att man ska dra för stora växlar av det. Snarare tycker jag att båda matcherna tyder på att AIK Hockey är ett starkt, svårslaget lag.

I övriga matcher har AIK Hockey öst på och kört över alla motståndare, och har gjort fem mål i samtliga tre övriga matcher. Det är alltså ett AIK Hockey som är i gott slag just nu.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Västervik väger lätt mot AIK Hockey

För ett par dagar sedan spelade dessa båda lag mot varandra uppe i Stockholm, med AIK Hockey som klar vinnare efter att matchen slutat 5-2.

Nu är det dags igen och spelbolagen har åter AIK Hockey som stor favorit. Det vore kanske konstigt annars med tanke på prestationen senast.

Samtidigt är Västerviks IK ett svårplacerat lag, som kan blanda starka insatser (vinst med uddamålet borta mot IF Björklöven) med rena bottennapp (förlust med 4-0 borta mot MODO). Det går inte att veta var man har laget och det gör att en skräll aldrig är långt borta.

Men AIK Hockey har som sagt imponerat på mig och det vore konstigt att inte se laget som klar favorit även inför den här matchen.

AIK Hockey moneyline spelas till 1.70 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK Hockey moneyline
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 13 oktober 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: