Speltips Vita Hästen – HV71 6/10: Fullt ös

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2021

HV71 har tre raka vinster och letar efter säsongens fjärde övertygande seger borta mot bottenlaget HC Vita Hästen.

Vita Hästen - HV71

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

HV71 går in i den här säsongen som enorma favoriter i HockeyAllsvenskan, på ett sätt som vi inte har sett ett lag på flera säsonger för att vara helt ärliga.

Timrå IK och IF Björklöven hade stora förväntningar på sig inför förra säsongen, efter att man imponerat stort under den avbrutna säsongen innan, man det var inte alls på samma nivå som det är för HV71.

För med det nya serieupplägget i elitdelen av hockeyns seriesystem i Sverige kommer det nu att trilla ner etablerade SHL-lag till HockeyAllsvenskan varje säsong. Med det kommer helt andra resurser, helt andra spelare, helt annan rutin och helt annan tradition. Allt det har HV71 på ett sätt som inget lag kan matcha i HockeyAllsvenskan.

Det har också gjort det betydligt enklare för HV71 att bibehålla en stark trupp den här säsongen och man har rent av kunnat attrahera en del namn. Det hade varit väsentligt svårare för ett hockeyallsvenskt lag att göra, hur topptippade man än hade varit. Spelare, ledare, supportrar, spelbolag och alla andra aktörer litar blint på att HV71 kommer att vara ett topplag och ha goda chanser att nå SHL direkt igen.

Nu blir det intressant att se om man kan bygga vidare på den fina start som man har fått i HockeyAllsvenskan, med tre raka vinster. Då har HV71 ändå spelat mot relativt svåra motståndare i form av AIK Hockey (två gånger) och Västerås. Det är inte lag som man hur enkelt som helst kan slå.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på HockeyAllsvenskan

Om vi följer oddsen på HockeyAllsvenskan var HV71 redan inför säsongen stora favoriter att vinna grundserien och efter de tre första omgångarna har det favoritskapet inte minskat direkt. Detta trots att man rent faktiskt har två lag före sig i tabellen. Både BIK Karlskoga och Almtuna IS har bättre målskillnad.

HV71 känner förmodligen ingen stress att ta över serieledningen, men det känns som en formalitet som man gärna har överstökad så fort som möjligt.

HV71 har varit stora favoriter inför alla sina matcher hittills och då har man lyckats leva upp till förväntningarna. Inför matchen mot HC Vita Hästen är man ännu större favoriter än tidigare – och det är inte konstigt med tanke på motståndet som väntar.

Norrköpingslaget har släppt in vansinniga 16 mål på tre omgångar och har än så länge bara tagit poäng i en av sina matcher, hemma mot Mora IK i premiären. Man är rätt starka framåt (totalt 12 gjorda mål) men man läcker som ett såll. Ju bättre motstånd, desto mer kommer det att straffa sig.

HV71 -1,5 spelas till 1.67 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 -1,5
Odds: 1.67
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00, onsdag 6 oktober 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: