Speltips Vita Hästen – Modo 17/11: Försenad match

Simon Pålsson Publicerat: 17 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den första omgången i HockeyAllsvenskan spelas igen när Vita Hästen möter Modo Hockey på hemmaplan tisdagen den 17 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos 888sport!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Gäller nya kunder hos 888sport.

Efter en märklig inledning på säsongen börjar det äntligen ta sig på allvar i HockeyAllsvenskan och nu känns det så sakteliga som att man faktiskt kan dra lite växlar av inledningen. Med det sagt finns det ett par lag som ligger ordentligt före övriga. Som att Södertälje SK nu har spelat 18 matcher, medan andra lag kan stå på så lite som 12 matcher.

Vita Hästen och Modo Hockey fick båda en märklig säsongsinledning direkt när man fick skjuta upp den första matchen. Men nu är det dags att spela den där eftersläntrande matchen äntligen.

Nu är det också lite andra tider för lagen, som alltså spelat ett antal matcher och därmed kommit igång. Det man trodde man visste inför premiäromgången har visat sig att kanske inte gälla i båda fallen och inledningen på säsongen har inte varit särskilt bra för något av lagen.

Vita Hästen har i för sig, med 19 poäng på 13 spelade matcher, fått ganska bra fart på sitt spel och då är det främst ett par starka insatser på slutet som gör att man trots allt kan sägas ha bra form för tillfället.

Vita Hästen har två raka vinster på hemmaplan, och även om det varit mot bottenlagen Väsby IK och Kristianstads IK är det vinster som man ska ta och som är precis lika mycket värda som övriga matcher.

En tät match

Modo Hockey må ligga bakom i tabellen, men med tanke på att man har fått fart på spelet igen kan man anta att det här blir ett lag som kommer att växla upp med tiden och klättra markant i tabellen.

Men för deras del får man också säga att Modo Hockey är det lag och den klubb som har missgynnats allra mest av att corona blåst in över Sverige och världen. Då med hockeyallsvenska mått förstås.

Förra säsongen var man ett givet topplag, men fick inte vara med när det var dags för slutspelsfas. Eller det fick i för sig inget lag. Men i somras tappade man så ett antal viktiga spelare och nu har man plötsligt fått börja om, med ett sämre lag den här säsongen. Det får man säga är en ordentlig missräkning.

Men tre vinster på de fyra senaste gör att Modo Hockey får anses vara på gång och man har en god chans att ta poäng här.

Modo Hockey draw no bet spelas till 2,33 gånger såsen hos 888sport.

Vita Hästen - Hockey

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: