Speltips Finland – Italien 27/5: Islossning

Simon Pålsson Publicerat: 26 maj 2021

Finland har chansen att få ordentlig islossning när man spelar mot turneringens sämsta lag i Hockey-VM 2021 den 27 maj 2021.

Finland - Italien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit många ologiska resultat så här långt i Hockey-VM 2021 och det gör att matcherna inte är helt enkla att bedöma på förhand. Men det öppnar också för att den som har örat mot asfalten faktiskt kan hitta riktiga drömodds på olika marknader.

Inför den här omgången kan man se ett Finland som äntligen har chansne att sätta ner foten ordentligt efter det som får beskrivas som en lite mer krampaktig inledning på mästerskapet.

För första gången sedan 2007 och 2006 ska Finland nu spela mot Italien, ett landslag som man rimligen ska gälla som enorma favoriter mot varje gång det är dags för match. Så är också fallet den här gången.

Finland må ha förlorat mot Kazakstan i den märkliga andra omgången, men efter det har man en vinst mot Norge, och innan det en vinst mot USA. Det har inte lossnat fullt ut än, men Finland är på jakt efter en rejäl islossning och urladdning för att se starka ut inför slutspelet.

Odds på Finland

Italien då? Jo, man står på tre ganska klara förluster och har då inte ens spelat mot sina svåraste motståndare än på pappret. Det gör att Italien egentligen är det enda landslag som verkligen levt upp till förväntningarna. Tråkigt nog var det negativt betonade förväntningar.

Med allt det här sagt blir det svårt att hålla Finland som någonting annat än enorma favoriter – och spelbolagen är tyvärr inne på samma spår. Du får knappt några hundradelars ränta på en finsk vinst i den här matchen.

Men vad ska vi då förvänta oss? Jag tror att Finland ser det här som den bästa chansen hittills att verkligen trycka till en motståndare. Fem gjorda mål mot Norge senast vittnar också om att det finns kapacitet att göra många mål framåt.

Finland -1,5 (första perioden) spelas till 1,83 gånger såsen hos CampoBet. Jag tror att man går på knock direkt.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Finland -1,5 (första perioden)
Odds: 1,83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:15, torsdag 27 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: