Speltips inför Frankrike – Slovakien 17/5: Enkel seger

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2019

Frankrike och Slovakien har inlett VM-turneringen svagt, men nu har båda lagen chansen att plocka en välbehövlig vinst fredagen den 17 maj.

Annons:

I fotbollssammanhang pratas det en hel del om att skillnaderna mellan de allra bästa lagen och de klart sämre, mindre rutinerade motståndarna är alldeles för stor. I sammanhang som i VM i somras kan det orsaka problem då det helt enkelt blir ett par matcher som framstår alldeles för ensidiga och därmed inte underhållande.

Men säga vad man vill om fotbollen så kan vi enkelt konstatera att det här ett betydligt större problem och ett mer aktuellt issue vad gäller ishockeyn. Det har i många års tid varit stora skillnader mellan de få länder som på allvar konkurrerar om guldet i exempelvis VM och lagen som fyller ut gruppspelen. Det må ha kommit uppstickare – Schweiz är väl det bästa exemplet – på senare som faktiskt gör det okej, men skillnaderna är fortsatt stora. 

I spelsynpunkt är det här viktigt att ha med sig och det öppnar för en hel del speltips som kan ha ett betydligt bättre spelvärde än vad vi är vana vid. Det är ungefär någonting sådant vi har hittat inför mötet mellan Frankrike och Slovakien på fredagen. 

Slovakien bör vinna bekvämt

 

Slovakien är ett av lagen som har chansen att gå till kvartsfinal bakom gruppens stora favoriter USA, Kanada och Finland. Men för att det ska kunna ske krävs att laget också tar sina poäng mot de sämre lagen, men gärna skräller ordentligt mot något av topplagen. Så har inte blivit fallet än så länge. 

Oroande nog föll laget med uddamålet mot Tyskland – en av utmanarna till platsen i kvartsfinal – senast och har nu ordentlig press på sina axlar. Om det ska finnas någon som helst chans att nå slutspelet krävs vinst mot Frankrike och då gärna med bekväm marginal. 

Det är ett franskt landslag som öppna med tre raka förluster och som föll med hela 4-1 mot Tyskland. Det är ett franskt landslag som på pappret inte ska ha någon chans mot värdnationen Slovakien.

Nu litar vi på att slovakerna äntligen vill ge hemmapubliken någonting att fira på allvar.

Slovakien -2,5 spelas till 2,00 gånger insatsen hos Betfair.

Annons:   Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 450 kronor!
Regler & villkor gäller. Annons:

 

Speltips:

   
Speltips:  Slovakien -2,5 
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  16:15, fredag 17/5 
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. 
Stream:  viaplay logo

 

 
 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.
 

Statistik, jämför lagen: