Speltips inför Ryssland – Italien 15/5: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2019

Ryssland är skyhöga favoriter mot Italien inför mötet mot Italien i hockey-VM onsdagen den 15 maj. Det öppnar för ett klockrent speltips.

Annons:

När världsmästerskapet i ishockey drog igång förra veckan var det många som höll det ryska landslaget som klara favoriter. Det är ett favoritskap som så här långt inte har varit särskilt ifrågasatt och samtliga spelbolag på den svenska marknaden, som alltså höll Ryssland som favoriter till att plocka hem VM-guldet, sitter förhållandevis skönt i botten fortsatt.

Med det sagt har Ryssland fortfarandei nte kraftsamlat än och precis som vanligt i dessa sammanhang är inledningen på turneringarna ofta en aning trevande. Det är liksom inte än det smäller. Ishockeyn har problemet – låt oss inte gå in på diskussionen huruvida det är ett problem eller inte – med ojämn kvalité i gruppspelet och det får matcherna att se lite märkliga ut.

Efter tre spelade omgångar står Ryssland hur som helst på tre raka vinster efter motstånd som Norge, Österrike och Tjeckien. Det är å andra sidan matcher som laget ska vinna, även fall mötet med tjeckerna var det klart svåraste. Då steppade laget upp och vann med klara 3-0.

Ingen utmaning nu heller

I den fjärde omgången väntar match mot det italienska landslaget, som i sina två första matcher i VM 2019 släppt in svindlande 17 mål. Detta i två matcher i vilka italienarna inte håller fått in en enda puck.

Alltså står vi här inför en match mellan förhandsfavoriterna – som öppnat turneringen på ett starkt sätt såväl offensivt som defensivt – och turneringens kanske allra svagaste lag. Ishockey är ingen stor sport i Italien och än så länge är det en bra bit till att laget faktiskt kan göra match av matcherna.

Ryssland vinner enkelt – såklart – men det är spelbolagen helt med på. Däremot verkar de helt överskatta Italiens chanser att få in en puck här.

Ryssland vinna och hålla nollan spelas därför till 1,67 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland vinna mot noll
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:15, onsdag 15/5
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: