Speltips inför Ryssland – Kanada 1/1: Tungt möte i JVM

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2018

Det är dags för ett riktigt tungviktsmöte i den grupp som Sverige inte tillhör i stundande JVM när Ryssland tar sig an Kanada.

Annons:

Det är dags att avgöra även den grupp som inte Sverige tillhör i JVM och där väntar ett synnerligen hett möte mellan tungviktarna Ryssland och Kanada. Det är utan tvekan en match som håller hög nivå vad gäller spänning redan på förhand.

Hur som helst är det här två lag som båda har gått rent under inledningen på gruppspelet och som av allt att döma kommer att kliva in i kommande slutspel som realistiska kandidater till att vinna guldet. Det gäller bara att allting stämmer när det väl ska avgöras.

Ryssland har sett aningen trubbigare ut och väntar fortfarande på att förlösas helt samtidigt som Kanada ser ohyggligt starka ut med tre raka vinster. Det är svårt att stoppa kanadensarna, men nu stöter laget på det som måste ses som den tyngsta utmaningen hittills. Det kommer att märkas.

En gruppvinst i botten

Märk väl att det lag som vinner här också vinner gruppen och det är såklart en extra motivator inför matchen. Det är en stor fördel att sluta högt i gruppen inför slutspelet då det ger en enklare resa på väg mot en eventuell final. Det ska inte underskattas.

Efter ett par matcher där egentligen båda lagen har kunnat göra lite som de själva vill är det nu dags för ett möte av en helt annan karaktär. Här tror vi snarare att laget försöker hålla tätt bakåt för att verkligen sätta tonen inför slutspelet då ett starkt försvarsspel ofta visar sig vinnande i slutändan.

Spelbolagen förväntar sig en målrik matchen men vi tänker oss en lite mer försiktig tillställning än så.

Under 6,5 mål spelas till 1,78 gånger krämen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  02:00, tisdag 1/1
TV:    tvfyra logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: