Speltips inför Sverige – Kazakstan 1/1: Vinst sökes

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2018

Sverige vill avsluta gruppspelet i stundande JVM på allra bästa sätt när Kazakstan nu väntar. Blir det ännu en svensk vinst i turneringen?

Annons:

Redan efter tre spelade omgångar i JVM-gruppspelet går det att hävda att Sverige har säkrat gruppvinsten. Efter tunga vinster mot såväl Finland som USA är laget nämligen före båda sina konkurrenter i tabellen och ska nu bara slå gruppens slagpåse Kazakstan i den sista matchen.

Efter två raka vinster går det också att konstatera att detta svenska landslag har någonting stort på gång. Visst, i den andra gruppen väntar tungviktare som Ryssland och Kanada, men att redan ha lagt tunga lag som USA och Finland bakom sig bådar gott inför fortsättningen.

Som bekant går fyra lag vidare från gruppspelet men det handlar om att vinna gruppen för att få så enkel resa som möjligt i kommande slutspel. Det är också först där som det smäller på allvar för Sverige.

Ett specialspel hämtas

Det finns inte supermånga odds på matchen i skrivande stund och många bolag har bara riktat in sig på de mer ordinarie marknaderna. För oss känns det lite vanskligt att ge sig in på väldigt stora handikapplinor med tanke på att Sverige inte behöver förta sig här.

Å andra sidan har Kazakstan förlorat med fem respektive sex måls marginal hittills. Det säger en hel del om hur pass svaga laget är i det här sammanhanget. Hur mycket Sverige kommer att ta den här matchen på allvar återstår att se.

Sverige vinner (första perioden) spelas till runt 1,28 gånger såsen hos Bethard. Vi litar på att Sverige tar tag i tillställningen tidigt och dödar spänningen helt direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (första perioden)
Odds:  1,28 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  00:30, tisdag 1/1
TV:   svtett logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: