Speltips Kanada – Finland 1/6: Vinna eller försvinna

Simon Pålsson Publicerat: 31 maj 2021

Hockey-VM 2021 ska avgöras på tisdagen – eller åtminstone gruppspelet i turneringen – men frågan är om Kanada kan vinna mot Finland?

Kanada - Finland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en helt galen inledning på Hockey-VM 2021 och gruppspelet är någonting utöver det vanliga, med ett antal tunga hockeynationer som har underpresterat och som nu ser ut att kunna missa slutspelet.

Som bekant har Tre Kronor inte varit att känna igen och frågan är om inte Kanada har varit ännu sämre, med tanke på att många menar på att det är hockeyns stora hemland. Just nu ser man ut att missa slutspelet.

Men det finns i skrivande stund, innan måndagens matcher, en liten chans för kanadensarna att ta sig vidare för att sedan få spela kvartsfinal i slutet på den här veckan. Men då behöver stjärnorna stå helt rätt på deras himmel och man måste ha stolpe in från början till slut.

Det allra första som Kanada måste göra är att vinna mot Finland, annars är chansen på slutspelet helt död för kanadensarna.

Detta är ett Finland som har vunnit fem av sex matcher, som är redan klara för kvartsfinal, och som ser ut att kunna vinna gruppen. Men för deras del handlar det om att vinna mot Kanada för att vara säkra gruppvinnare. Annars kommer USA att kunna ta sig ikapp och förbi på slutet.

Kanada går på knock <7h2>

Det enda som kan tala för Kanada inför den här matchen är det faktum att man har sett bättre ut på slutet och att man nu har tre raka vinster med sig inför den sista gruppspelsmatchen i Hockey-VM 2021.

Man vann mot Norge med 4-2, med samma siffror mot Kazakstan och sen med hela 7-1 mot jumbon Italien senast.

Om man ska se det optimistiskt innebär det här möjligen att man har med sig en annan form till den här avgörande matchen mot Finland. Å andra sidan har man inte vunnit mot finnarna sedan 2018 och detta i OS-slutspelet med ett helt (!) annat landslag till sitt förfogande. Tre raka förluster mot Finland efter det talar sitt tydliga språk.

Spelbolagen har märkligt nog Kanada som favoriter här och det öppnar för ett spel på underdogen Finland för vår de.

Finland moneyline (inklusive övertid alltså) spelas till 2,10 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Finland moneyline
Odds: 2,10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 11:15, tisdag 1 juni 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: