Speltips Kanada – Norge 26/5: Prekärt läge

Simon Pålsson Publicerat: 26 maj 2021

Två raka förluster gör att Kanada behöver vinna mot Norge för att inte tappa mer mark i Hockey-VM 2021. Men visst borde man ha en god chans att göra det?

Kanada - Norge

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är kanske inte lönt att älta mer, men för den som inte har haft koll på inledningen av Hockey-VM 2021 är det uppenbart att rådande omständigheter inte varit till gagn för de allra största hockeynationerna hittills.

Många lag har underpresterat å det grövsta och Tre Kronor sållar sig utan tvekan till den skaran. Det måste man ta och säga så här ett par matcher in i mästerskapet.

Kanada har också varit klart sämre än förväntat och står efter tre spelade matcher på lika många förluster. Då har man ändå spelat mot lag som Lettland och Tyskland. Men dessutom har man förlorat med hela 5-1 mot USA.

Nu får Kanada chansen att vinna mot ett norskt landslag som man rimligen bör ha en ganska god chans mot under normala omständigheter – men i dessa tider går det helt enkelt inte att veta vad man ska förvänta sig av Kanada.

Det stora problemet för Kanada har varit att man på 180 minuter ishockey bara har gjort två mål framåt. Då vinner man inte särskilt många matcher i slutändan.

Odds i Hockey-VM 2021

Den som är lite på gång kan hitta många bra odds och speltips i Hockey-VM 2021, just eftersom värderingen är nästan omöjlig att göra för spelbolagen när de stora lagen förlorar och förlorar, om och om igen.

Kanada har varit favorit i samtliga tre matcher hittills, men har ändå förlorat alla tre matcherna. Om du hade satt 100 kronor per match på motståndarna till Kanada hade du haft en vinst på fina 980 kronor så här långt. Det är ganska bra pengar får man säga.

Det går att argumentera för att det när som helst ska lossna för Kanada, men att spelbolagen ger glyttiga 1,20 gånger pengarna på kanadensisk vinst här är bara skrämmande med tanke på hur turneringen har varit hittills.

Norge +3,5 spelas till 1,62 gånger såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Norge +3,5
Odds: 1,62
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:15, onsdag 26 maj 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: