Speltips Kazakstan – Kanada 28/5: Nya tider

Simon Pålsson Publicerat: 28 maj 2021

Senast lagen möttes vann Kanada med hela 8-0. Men nu gäller man inte som lika enorma favoriter mot svårspelade Kazakstan den 28 maj 2021.

Kazakstan - Kanada

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Självklart har spelbolagen krattat upp för att Kanada ska vinna matchen mot Kazakstan och konstigt vore det om oddsen inte tog hänsyn till att det historiskt sett är två lag på helt olika nivå som gör upp.

Men faktum är att Kazakstan snarare har varit det bättre laget under den här turneringen och att man, efter ännu en vinst senast, nu står noterade för tre vinster på fyra omgångar i den här turneringen.

Men det satt långt inne för att det skulle lossna för Kazakstan, som efter tre raka matcher och 180 minuter spelade ishockey inte hade gjort ett enda mål under ordinarie tid. Men trots det vunnit två av tre matcher.

Nu senast fick Kazakstan igång spelet ordentligt och kunde passera Tyskland med 3-2 efter en svängig historia, där jag och många med mig trodde på tyskarna. Men tack vare vinsten tycker jag att Kazakstan bevisade att man inte är ett lag som lägger sig ner hur som helst.

Kanada har det tufft

Kanada tog turneringens första vinst senast, när man slog Norge och fick in fyra mål framåt. Men annars hade man bara två gjorda mål på 180 spelade minuter hockey i början på turneringen och dessutom tre raka förluster mot Lettland, USA och Tyskland.

Visst, vinsten senast gör att Kanada nu har chansen att gå vidare, men att man har pressen på sig att fortsätta göra resultat för att så ska bli fallet.

Och visst, fyra gjorda mål framåt gör att Kanada möjligen kan ha med sig en annan energi till den här matchen än vad man har haft tidigare. Nu vet man plötsligt hur man gör mål.

Men Kazakstan är i gott slag, är svåra att göra mål på och har plötsligt hittat ett sätt att hota framåt. Det borde tala för att Kazakstan gör match av det här.

Under 6 mål asian handicap (ordinarie tid) spelas till 1,67 gånger såsen hos William Hill. Det är inget lag som sprudlar framåt och Kazakstan har varit väldigt starka bakåt. Det talar för att det finns spelvärde under en så hög lina.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:15, fredag 28 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: