Speltips Lettland – Norge 28/5: Tidigt speltips

Simon Pålsson Publicerat: 28 maj 2021

Lettland och Norge gör upp i en match med en tydlig favorit enligt mig, men också enligt spelbolagen. Vi rekar med odds.

Lettland - Norge

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska understrykas att det här är ett speltips som skrivs redan innan torsdagens matcher och att det där kan komma skador eller annat som reglerar oddsen åt något håll. Men för vår del handlar det om att vara tidigt ute på den här pucken.

För känslan är att det odds som vi bjuds på inför mötet mellan Lettland och Norge är någonting speciellt, och ett odds som man rimligen ska ta till vara på.

Lettland har en stark inledning på turneringen bakom sig, även om man föll mot Kazakstan i straffläggning. Det var en missräkning, men vinsten mot Kanada gör att man ändå ser ut att gå till slutspel i skrivande stund.

Innan matchen mot Norge spelas ska man också möta USA, men oavsett resultat där är jag övertygad om att Lettland är ett bra hockeylag. Det är ett lag som ska kunna städa av motstånd av Norges kaliber.

Den enda vinst som norrmännen har hittills är mot Italien i den andra matchen, som väntat, men i övrigt har man följt oddsen och förlorat med god marginal mot Finland, Tyskland och Kanada.

Odds på Hockey-VM 2021

Norge har alltså förlorat alla matcher mot bra motstånd och som den här turneringen har artat sig skulle jag vilja hävda att letterna är ett tufft, bra motstånd. Det kommer med andra ord bli en ny svår drabbning för norrmännen.

Det är den tredje VM-turneringen i rad där lagen spelar mot varandra och Lettland har vunnit två gånger om tidigare, även om jag tror att skillnaderna mellan lagen snarare har blivit ännu större just nu.

Det gör också att jag håller Lettland som favoriter inför den här tillställningen. Det vore rent av förvånande om man inte vann här.

Lettland moneyline spelas till 1,57 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lettland moneyline
Odds: 1,57
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:15, fredag 28 maj 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: