Speltips Ryssland – Belarus 1/6: Hockey-VM

Simon Pålsson Publicerat: 1 juni 2021

Vitryssland har ingenting att spela för när Ryssland väntar i den sista gruppspelsomgången i stundande Hockey-VM 2021.

Ryssland - Vitryssland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alldeles strax är det dags att köra igång den mer avgörande slutspelsfasen i Hockey-VM 2021, men det är en omgång kvar att spela på tisdagen innan det är helt och fullt fokus på slutspelsdelen som gäller.

Detta speltips skrivs redan tidigt på måndagen, eftersom spelbolagen har dukat upp odds som helt enkelt inte går att missa inför den avgörande gruppspelsdagen.

Hockey-VM 2021 tas alltså i mål med bland annat gruppspelsmötet mellan Ryssland och Vitryssland (eller Belarus) där det egentligen bara finns ett lag som kommer att ha någonting att spela för.

Vitryssland är faktiskt sist i gruppens tabell, trots att man tidigt tog en vinst mot Tre Kronor och att man har visat otroligt fina tendenser stundtals. Men samtidigt har man varit rejält svaga bakåt och har släppt in 23 mål på 6 omgångar.

Ryssland vinner enkelt

Ryssland kan i praktiken vara klara för slutspelet i Hockey-VM 2021 redan inför den här sista gruppspelsmatchen mot Vitryssland, men oavsett vad kommer man att ha saker att spela för i den här matchen.

Det kan bland annat ligga en gruppseger i potten och för Ryssland är det en stor fördel att faktiskt positionera sig så bra som möjligt inför slutspelet. Då blir det en enklare motståndare som väntar i kvartsfinalen.

Tänk också på att Vitryssland inte har någonting att spela för och att det i den allra sista matchen förmodligen är ett faktum som gör sig mer och mer påmint. Det finns nog inte tillräckligt med energi kvar nu.

Hur som helst är Ryssland ett väldigt bra landslag, som är starka framåt, och jag kan inte se hur man inte passar på att köra över Belarus här.

Ryssland -2 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ryssland -2 (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:15, tisdag 1 juni 2021
TV:  svttjugofyra logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: