Speltips Schweiz – Slovakien 27/5: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 26 maj 2021

Slovakien har tre raka vinster och Schweiz såg starka ut i början av Hockey-VM 2021. Men vilket lag ska man backa den 27 maj 2021?

Schweiz - Slovakien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Nog är det inte helt enkelt att välja sidan torsdagen den 27 maj 2021 när gruppspelet i Hockey-VM 2021 fortsätter med mötet Schweiz mot Slovakien.

I mina ögon ska det här vara en bra match mellan två outsiders, men som den här turneringen har utvecklat sig är frågan om inte både Schweiz och Slovakien är lag som man ska ta på allvar.

Schweiz såg urstarka ut inledningsvis efter vinster mot Tjeckien och Danmark, men sedan förlorade man med hela 7-0 mot ett riktigt formsvagt Tre Kronor. Ett fullkomligt logiskt resultat med tanke på att alla resultat hittills varit ologiska i det här mästerskapet.

Nu är 7-0 i för sig lite missvisande och överdrivna siffror, men det är ändå ett tecken på att Schweiz kanaske inte är fullt så bra som man fick för sig.

Schweiz har med det sagt vunnit samtliga matcher mot Slvakien sedan 2017 och har med det visat att man är ett starkare hockeylag över tid. Men spelar det roll här?

Fint odds i Hockey-VM 2021

Det är hur som helst speciella tider och vad man kan se inför mötet mellan Schweiz och Slovakien är att spelbolagen inte riktigt verkar ha följt turneringen.

För om så är fallet, hur kan man då ha Schweiz som enorma favoriter och Slovakien, obesegrade och formstarka, som så klar underdog? I mina ögon är det helt fel.

Slovakien vann mot Ryssland med 3-1 senast och visade med den vinsten att man är ett lag som ska gälla som åtminstone 50-50-favoriter inför ett möte med Schweiz i det här skedet av turneringen.

Slovakien draw no bet spelas till 2,90 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta VM-bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Slovakien draw no bet
Odds: 2,90
Bolag: Betway
Spelstopp: 15:15, torsdag 27 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: