Speltips Schweiz – Sverige 25/5: Press på Tre Kronor

Simon Pålsson Publicerat: 25 maj 2021

Tre Kronor gäller överraskande nog som underdog inför mötet med Schweiz, som har två raka vinster i Hockey-VM 2021.

Schweiz - Tre Kronor

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte blivit den inledning på Hockey-VM 2021 som Johan Garpenlöv och hans Tre Kronor hade förhoppningarna på inför turneringen. Det har snarare varit en smärtsamt usel inledning på turneringen med svenska mått mätt.

Nu ska sägas att Sverige har med sig en sämre VM-trupp än på många år, med väldigt många debutanter och få spelare från världens bästa hockeyliga på andra sidan Atlanten. Det har påverkat slagkraften väldigt mycket i helt fel riktning.

Det gör också att Tre Kronor nu står på två raka förluster, först mot Danmark och sen nu senast mot Belarus. Det var en match där det raka spelet på Tre Kronor låg på runt 1,15 gånger pengarna hos majoriteten av spelbolagen.

Då är frågan hur den här truppen kommer att hantera det här skedet av turneringen. Nu är man i ett läge där man måste vinna sina kvarvarande matcher, annars riskerar man att åka ut redan innan slutspelet. Hur kunde någon ens förutspå det?

Tre Kronor gäller också som spelbolagens underdog (!) inför mötet med Schweiz och med tanke på prestationerna är det inte det minsta förvånande.

Tre Kronor får det tufft igen

Det enda som kan tala för Tre Kronor inför den här matchen är att man har vunnit alla VM-matcher mot Schweiz sedan 2016. Det är fem raka möten, fem raka vinster. En del vinster i gruppspelet och två stycken i slutspelet.

Men det var ett helt annat svenskt landslag då och känslan är att Schweiz är minst lika bra, varpå den relativa skillnaden mellan lagen minskat ordentligt. Nu kan det rent av vara så att Tre Kronor är rättmätiga underdogs.

Det finns ingen anledning att hålla Tre Kronor som något annat än underdog här och vi delar helt enkelt spelbolagens värdering på förhand.

Schweiz moneyline spelas till 1,83 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Schweiz moneyline
Odds: 1,83
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:15, tisdag 25 maj 2021
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: