Speltips Slovakien – Danmark 29/5: Tröttare match

Simon Pålsson Publicerat: 29 maj 2021

Det står extremt mycket på spel inför det att Slovakien och Danmark möts i Hockey-VM 2021, men matchen kan mycket väl bli återhållsam.

Slovakien - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det mesta pekar på att matchen mellan Slovakien och Danmark på lördagen har alla ingredienser för att bli spännande, men känslan är också att den där yttersta underhållningen kan lysa med sin frånvaro.

Varför då tänker ni kanske?

Jo, det är uppenbart att det här är en extremt viktig match för båda lagen, två lag som inte direkt alltid är givna i slutspelet när det spelas VM-turneringar, men som denna gång har ett optimalt utgångsläge inför fortsättningen.

Det faktum att Slovakien har tre raka vinster gör att man ligger trea i tabellen och då fyra lag går vidare pekar det mesta på att man ska kunna ta sig vidare. Men man har kvar att möta en rad svåra lag. Nu behöver man vinna mot Danmark för att isolera danskarna en bit bakom.

Men om Danmark vinner kommer man att krympa avståndet upp till Slovakien till en poäng, samtidigt som man troligen placerar sig som fyra i tabellen. Därmed är slutspelet väldigt nära.

Inget lag vill förlora

Den typen av förutsättningar talar för en match där båda lagen vill undvika att förlora och det kommer att sätta en speciell ton på matchen.

Danmark har bara gjort 7 mål framåt på 4 matcher och som bekant är ett snitt under 2 mål per match väldigt lågt i ishockey-

Slovakien snittar nästan tre gjorda mål per match, men har också en mer defensiv inriktning som blir tydligt i viktigare matcher. Fem av målen gjorde man dessutom mot Vitryssland, samtidigt som Slovakien förlorade stort mot Schweiz senast. Man är alltså inte ett lag att lita på.

Under 5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,73 gånger såsen hos CampoBet. Då är det asian handicap som gäller.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5 mål ordinarie tid (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:15, lördag 29 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: