Speltips Storbritannien – Danmark 25/5: Slakt

Simon Pålsson Publicerat: 24 maj 2021

Danmark har chansen att ta en storseger mot Storbritannien i hockey-VM 2021. Men lever man upp till favoritskapet den 25 maj 2021?

Storbritannien - Danmark

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Storbritannien är ett av hela den här turneringens klart sämsta lag och baserat på inledningen finns det ingen större anledning att omvärdera ett sådant påstående. Men nog kan man kanske jämföra laget med Italien, som inte heller känns som ett landslag som har i VM att göra.

Men Storbritannien var nära att ta en poäng mot Slovakien senast, trots att oddset på slovakerna var nere på 1,03 gånger pengarna inför nedsläpp. Det hela slutade 1-2 till Slovakien efter att Storbritannien fått in sitt andra mål i turneringen.

För faktum är att Storbritannien även gjorda mål mot Ryssland i premiären, även om det kanske inte spelade någon större roll efter att man släppt in sju mål. Men ändå.

Nu möter Storbritannien ett Danmark som är bättre än Slovakien, men troligen klart sämre än Ryssland. Men det är inte ett Danmark som kommer att ligga på latsidan. Det är ett Danmark som vill vinna med god marginal mot Storbritannien.

Faktum är att lagen lottades i samma grupp även i VM 2019, alltså det senaste världsmästerskapet i ishockey, och att Storbritannien den gången förlorade med vansinniga 0-9.

Danmark sätter ner foten

Danmark vann premiären mot Sverige med 4-3, men var lite för stora på det inför den andra matchen mot Schweiz. Då föll man med uddamålet, 0-1, efter att aldrig trummat igång sin offensiv efter mötet med Tre Kronor.

Men mot Storbritannien kommer man att kunna hota på ett bättre och tydligare sätt. Förhoppningen är att få lite islossning inför fortsättningen på turneringen.

Om jag ska vara ärlig kan jag inte se hur Storbritannien ska kunna streta emot här och i mina ögon är man så klar underdog som det bara går att vara.

Danmark -3,5 spelas till 1,72 gånger såsen hos Hajper. Där ligger man nästan två tiondelar högre än flera andra konkurrenter. Ett generöst odds hos ett spelbolag som satsar hårt på hockey-VM!

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -3,5
Odds: 1,72
Bolag: Hajper
Spelstopp: 15:15, tisdag 25 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: