Speltips Tjeckien – Danmark 31/5: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 31 maj 2021

Danmark har en liten chans att nå slutspelet i Hockey-VM 2021, men måste troligen vinna mot Tjeckien den 31 maj 2021.

Tjeckien - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intensiva dagar väntar i slutet på gruppspelet i Hockey-VM 2021 och vi kommer förmodligen att veta det mesta efter måndagen, men gruppspelet tas i mål först på tisdagskvällen med de sista matcherna i båda grupperna.

För Danmark har det varit en historisk bra turnering hittills, där den stora premiärvinsten mot Tre Kronor sticker ut och gör att man redan nu kan minnas hela den här turneringen med värme. Men samtidigt har man en reell chans att nå slutspelet och den vill man inte bränna.

Det faktum att Danmark nu kan gå vidare, men ligger lite pyrt till, gör att man förmodligen kommer gå stenhårt i den här sista matchen.

Samtidigt måste man vara realistisk och se att danskarna trots allt bara har vunnit två matcher under ordinarie tid, och tre totalt, varpå det kanske inte varit den enorma succé som många vill få det till.

En vinst mot Tjeckien gör att man kan gå upp på slutspelsplats, lite beroende på hur det går för Tre Kronor senare på måndagskvällen.

Tjeckien har det i egna händer

Men bäst utgångsläge har trots allt Tjeckien, som bara behöver ta en poäng mer än Tre Kronor, med en match mer att spela, för att det här ska gå vägen och att man ska spela slutspel.

En vinst mot Danmark hade varit steg ett och jag tycker att tjeckerna, även om man släpper in för många mål, har visat att man är ett landslag som hör hemma i slutspelet även den här gången.

Helt ärligt är det inte helt enkelt att hävda att Tre Kronor är förtjänta av en slutspelsplats.

Danmark +2,5 spelas trots det till 1,76 gånger såsen hos Betsafe. Jag tror att det blir en tät historia igen.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark +2,5
Odds: 1,76
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:15, måndag 31 maj 2021
TV:  svtplay logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: