Speltips Tyskland – Kanada 24/5: Hockey-VM 2021

Simon Pålsson Publicerat: 24 maj 2021

Det är skarpa tider i ishockey-VM 2021 där Kanada måste vinna mot Tyskland i sin tredje match i gruppspelet den 24 maj 2021.

Tyskland - Kanada

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vad är det egentligen som har hänt under inledningen på den här turneringen? Jo, Kanada har klappat igenom fullkomligt och står noterade på två raka förluster.

Faktum är att Kanada, som inte har med sig en vidare bra trupp den här gången, förlorade direkt mot Lettland i den första matchen (0-2) och sen fick storstryk mot USA (1-5) i den andra matchen.

Nu ställs man mot ett Tyskland som har sett starka ut hittills och har två vinster (Norge, Italien) efter två omgångar. Det gör att man återigen kommer att hamna i ett prekärt läge.

Trots detta är Tyskland stor underdog enligt spelbolagen och det får att få närmare 4,00 gånger pengarna för det raka spelet på tyskarna. Det är givet att den typen av odds kommer att vara spelbart till den här matchen, men det är inte där vi landar.

För man måste ha med sig att Kanada såklart är ett bättre lag än vad resultaten hittills säger och någon gång bör det rimligen lossna.

Odds i Hockey-VM 2021

Kanada har sett trubbiga ut hittills och har bara gjort ett enda mål på 120 minuter ishockey. Det går att jämföra med för två år sedan, när man bland annat vann mot Tyskland med hela 8-1 i gruppspelet och generellt sett körde över lag.

Faktum är att Kanada också spelade final i förra Hockey-VM, alltså 2019, och att man därmed fortfarande har ett starkt rykte i dessa sammanhang.

Tyskland har en fin generation spelare på gång, men att man skulle ha någonting att sätta emot ett normalt kanadensiskt landslag känns inte så troligt. Även om det har skett ibland. Men nu när man har slagläge tror jag att man går stenhårt på att försöka vinna en match mot Kanada.

Över 5,5 mål spelas till 1,91 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:15, måndag 24 maj 2021
TV:  svtett logo svttva logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: