Speltips USA – Slovakien 3/6: Tidig kvartsfinal

Simon Pålsson Publicerat: 2 juni 2021

Hockey-VM 2021 är framme vid kvartsfinalerna där USA är storfavorit mot Slovakien, ett landslag som man ska slå den 3 juni 2021.

USA - Slovakien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Det finns inte många kvartsfinaler i detta Hockey-VM 2021 som jag känner mig särskilt säkert på inför nedsläpp, men frågan är om inte det kommande mötet mellan USA och Slovakien trots allt är det med en tydlig favorit som jag tror lever upp till förväntningarna?

I mina ögon har USA visat väldigt fin form i hela mästerskapet och det är egentligen bara premiärförlusten mot Finland som är en liten plump, annars har man både idel vinster och idel starka insatser.

Visst, det fascinerade inte en att kolla på mötet med Italien i slutet av gruppspelet, då USA på något makalöst vis lyckades vinna med bara 4-2. Men å andra sidan spelade matchen ingen som helst roll, så länge man vann. Det märktes tydligt på spelarna.

Det gav också spelarna chansen att spara lite energi inför slutspelet och kvartsfinalen mot Slovakien, ett lag som nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher och som har uppenbara problem med antalet insläppta mål. Mot de lite bättre lagen nu på slutet släppte man alltså in 18 mål på tre matcher.

USA är ingen målmaskin, men det är klart att det är sådant som piggar upp för jänkarna inför den här kvarten.

Odds på Hockey-VM 2021

Slovakien gick hyfsat starkt i början på gruppspelet och slog inte minst Ryssland på ett imponerande vis, men förluster mot Schweiz, Tre Kronor och Tjeckien tog trots allt ner laget på jorden igen.

Nu har man i för sig med sig en vinst från senast man spelade mot USA, också det i VM-sammanhang, men annars är det historiskt sett USA som varit det vägvinnande laget i dessa inbördes möten. Det måste man ha med sig.

I Slovakien är Peter Cehlarik extremt viktig, men USA är inte fullt så beroende av enstaka spelare. Det är ytterligare en sak som talar för USA här.

USA vinner (ordinarie tid) spelas till 1,68 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: USA vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:15, torsdag 3 juni 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: