Speltips USA – Tyskland 31/5: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 31 maj 2021

Tyskland jagar en slutspelsplats i Hockey-VM 2021 och hoppas ta tre nya poäng mot USA i den näst sista omgången i gruppspelet.

USA - Tyskland

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hockey-VM 2021 har innehållit en rad skrällar hittills, men inför slutspelet ser det ändå ut som att de flesta stora nationer har tagit sig hela vägen till minst en fjärdeplats i sin respektive grupp. Det är trots allt det enda som krävs när hälften av lagen i varje grupp når slutspelet.

Tyskland är en av de lite nyare hockeynationerna som har varit outsiders i dessa sammanhang på slutet och nu ser man ut att kunna ta sig till VM-slutspelet, men samtidigt har man med två förluster ställt till det också.

Man har en match mindre spelad än övriga lag, förutom USA, och ligger nu på den sista slutspelsplatsen, men på samma poäng som Kanada och Lettland inför att dessa båda ska spela sina sista matcher. Just nu är Tyskland före i tabellen tack vare inbördes möten.

Det enda som krävs är en vinst till i rätt läge för att man ska vara helt klara för slutspelet. Nu möter man USA, men kanske är det ändå i den sista omgången är man spelar mot just Lettland som det är skarpt läge på riktigt. Det enda som krävs är att man vinner den matchen för att vara helt klara.

USA har vaknat

I perioder har USA varit lite skakiga i den här turneringen, men efter fem spelade omgångar står laget trots allt på fyra vinster, 15 gjorda mål framåt och minst insläppta av alla lag. Endast sex insläppta mål. Det är alltså ett amerikanskt landslag som har vaknat till liv.

Nu möter man hela turneringens mest offensivt starka lag, med högst målsnitt per match, och som faktiskt varit en fröjd att se stundtals.

Uddamålsförlusten mot Finland var en rejäl besvikelse, och likaså diton mot Kazakstan, men i övrigt har Tyskland varit väldigt starka. Men mot de lite bättre nationerna har man alltså fallit med uddamålet, även om man har lyckats få till jämna matcher.

USA föll i premiären mot Finland (2-1) men har i övrigt bara vunnit i den här turneringen. Det gör att jag har svårt att e något annat än en tät match här.

Under 5,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos bet365. Ett otroligt högt odds som vi synar direkt.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:15, måndag 31 maj 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: