Speltips inför JVM: Kanada – Tyskland 30/12 – INSTÄLLD

Oskar Jörnevik Publicerat: 29 december 2021

Matchen är inställd och därmed är speltipset inte längre aktuellt

Kanada - Tyskland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kanada är alltid favorittippade när det kommer till JVM-spel. Torskade finalen mot USA förra året och vill gärna ha revansch för det i år och det hemma i Kanada. Kanada har bara hunnit lira en match i gruppspelet och det mot Tjeckien, en match där Kanada kom ut väldigt svagt och det stod 3-3 efter första perioden. Resterande två perioderna var det överkörning från lönnlövens sida och som tur var för Tjeckerna slutade mötet ”bara” med 6-3. Kanada slog även Ryssland i träningsmötet precis inför turneringen. Det är ett par i truppen som redan testat på NHL-spel, och är absolut det bästa laget på pappret i turneringen.

Tyskland blir mer och mer ett hockeyland. Just juniorlaget har hoppat lite mellan A och B VM, men har nu varit i A VM i två raka i år, man tog sig till kvartsfinal i förra JVM. Tyskarna har startat detta JVM på ett mycket fint sätt, slagit Tjeckien och förlorade en tight match mot Finland. Det gör att Tyskland nästintill är klara för avancemang från gruppen. Det räcker med att Tyskarna slår Österrike så är saken klar, och det gör man. I förlustmatchen mot självaste Finland vann Tyskland faktiskt skotten och var inte alls långt i från att nypa en poäng.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alag-Juniorlag

I Kanada är det inte många spelare som spelat seniormatcher denna säsong. Det är Jake Neighbours som gjort NHL matcher, nio till antalet. det har även Cole Perfetti gjort, två till antalet samt Mason McTavish som också gjort nio NHL-matcher. Kanada har en sjukt bra bredd, och kan kasta in vilket kedja som helst och det finns kvalité. Owen Power, backen som gick nummer ett i draften gjorde hattrick i den första matchen och anses som en av dem bästa talangerna någonsin på backsidan.

Tyskland har ett ganska bra lag på pappret om man kollar på meriter. Många av spelarna lirar hemma i Tyskland i DEL, vilket är en bra liga. Det är en del herrar som faktiskt gör lite poäng. Alexander Blank har gjort 2+1 så här långt i JVM turneringen och leder interna poängligan på det. Det är ett ganska så jämnt lag och det finns fyra linor som kan spela hockey och kan göra livet surt för hemmalaget faktiskt.

Det är inget snack om att Kanada ska vinna denna fight, men jag tror inte siffrorna rinner iväg så kraftigt, kan bli 6,7-1 kanske. Mållinan ligger på 7.5, vilket är en aning högt. Spelet kommer att bli under 7.5 mål som ger 1.92 hos Betsson. Tyskland gör inte mer än ett mål i denna match, men jag tror att Tyskland kommer spela defensivt även om det blir ett par baljor i baken. Tyskarna visade mot ett skickligt Finland att man är starka defensivt och är absolut ingen slagpåse. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 7.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01.00. torsdagen den 30 december 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds:

window.oddspediaWidgetMatchCenter5822940 = {
api_token: ”5a53e9cce64101cbce64a92a2ebb8e4f891ad0d97c7b043a947df26c7f53”,
match_id: ”5822940”,
type: ”match-center”,
domain: ”www.spelbloggare.se”,
selector: ”oddspedia-widget-match-center-5822940”,
width: ”0”,
theme: ”0”,
odds_type: ”1”,
language: ”sv”,
primary_color: ”#283E5B”,
primary_color_opacity: ”90”,
secondary_color: ”#53647B”,
accent_color: ”#00B1FF”,
font: ”Roboto”,
logos: ”true”,
image: ”true”,
best_odds: ”true”,
header: ”true”,
odds: ”true”,
featured_bookie: ”0”,
limitVisibleOperators: ”15”
};