Speltips inför JVM: Slovakien – Ryssland 29/12 – INSTÄLLD

Oskar Jörnevik Publicerat: 29 december 2021

Matchen är inställd och därmed är speltipset inte längre aktuellt

Slovakien - Ryssland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovakien har fem raka kvartsfinaler i JVM, och också fyra raka fjärde placeringar i gruppen. Har hamnat i en väldigt tuff grupp med lag som USA, Sverige och Ryssland i sin grupp. Har också haft oflyt att Schweiz vann mot USA på walkover, vilket gör att Slovakien behöver en seger över Schweiz, minst för att kunna fixa ett avancemang. Slovakien har gjort det bra i detta JVM när det kommer till det spelmässiga. Slog Tyskland i träningsmatchen innan med klara 4-0. Torskade med uddamålet mot USA den 27e. I senaste rundan mot Sverige, var Slovakien det klart bättre laget och vann skotten överlägset, men förlorade med 3-0. Summerar vi Slovakiens två matcher så är det klart godkänt.

Ryssland har faktiskt inte vunnit guld sedan säsong 2010 och satsar såklart på att nypa guldet i år. Är inte den största förhandsfavoriten, men är klart med där uppe och nosar. Ryssarna har inte riktigt fått till spelet i år och torskade inledningsmatchen mot Sverige och fick kämpa rejält mot Schweiz. När Ryssland spelar bra under matcherna är laget otroligt bra, men det finns också perioder i matcherna där Ryssarna inte alls är bra och då håller man rätt dålig standard. Det gäller för Ryssland att vinna resten av matcherna, för att inte riskera Finland eller Kanada i en eventuell kvartsfinal.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ryssland har ett ”litet” lag.

Slovakien har en av de 05orna i världen i Dalibor Dvorsky som spelar till vardags i AIK och pratar ren svenska. Lagets stjärnor får anses vara Martin Chromiak, som gjort Slovakiens enda två mål i turneringen och Jakub Demek. Slovakien har ett par skickliga backar i truppen som håller bra klass. Summerar vi Slovakiens trupp så håller den bra klass, men är långt i från vad Ryssland kan ställa på banan.

Ryssland har ett bra lag, många i truppen har gjort KHL-matcher. Duon som spelar till vardags i SKA ST Petersburg, Matvei Michkov och Marat Khusnutdinov som lyckats bra såväl i KHL som i detta JVM. Noterbart i Rysslands trupp är att alla spelar i den inhemska ligan, vilket gör att det tar längre för ryssarna att få ihop det. Ryssarna har ett ganska litet lag på pappret, 183 CM i snitt och bara 81 kilo, ett av dem minsta lagen i hela turneringen.

Nej, Ryssland måste vinna denna match och kommer göra det. Ryssland har inte varit bra i inledningen men det har Slovakien varit, vilket gör att oddsen har lockats upp en aning på ryssarna. Spelet blir -1.5 Ryssland, Betsson betalar mycket generösa 2.05 på det spelet. Slovakien har aldrig vunnit mot Ryssland i JVM sammanhang, 13 raka segrar har Ryssarna mot Slovakien. Vi tror på en 14e, lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ryssland -1.5
Odds: 2.06
Bolag: Betsson
Spelstopp: 22.30, onsdagen den 29 december 2021
TV:  []
Stream:  svtplay logo

Jämför odds:

window.oddspediaWidgetMatchCenter5822939 = {
api_token: ”5a53e9cce64101cbce64a92a2ebb8e4f891ad0d97c7b043a947df26c7f53”,
match_id: ”5822939”,
type: ”match-center”,
domain: ”www.spelbloggare.se”,
selector: ”oddspedia-widget-match-center-5822939”,
width: ”0”,
theme: ”0”,
odds_type: ”1”,
language: ”sv”,
primary_color: ”#283E5B”,
primary_color_opacity: ”90”,
secondary_color: ”#53647B”,
accent_color: ”#00B1FF”,
font: ”Roboto”,
logos: ”true”,
image: ”true”,
best_odds: ”true”,
header: ”true”,
odds: ”true”,
featured_bookie: ”0”,
limitVisibleOperators: ”15”
};