Speltips inför Sverige – Ryssland 1/5: Euro Hockey Tour

Simon Pålsson Publicerat: 29 april 2019

Äntligen dags för Sverige mot Ryssland i Carlson Hockey Games, som är den sista turneringen i Euro Hockey Tour. Premiären spelas onsdagen den 1 maj.

Annons:

Euro Hockey Tour kliver nu in i sin slutfas och som på senare år blivit standard är det ryssarna som så här långt haft bäst resultat i tidigare turneringar den här säsongen. Nu är det den sista – Carlson Hockey Games – turneringen i turneringssserien och Sverige bör ha goda chanser att göra fina resultat.

Märk väl att det är en oerhört NHL-präglad trupp i Tre Kronor, samtidigt som Ryssland såklart också har många spelare som är bättre än i vanliga fall. Detta då VM-turnering spelas senare i maj månad och det här blir som en första uppvärmning inför det.

Målvakter: Jhonas Enroth, Jacob Markström och Henrik Lundqvist

Backar: Adam Larsson, Robert Hägg, Marcus Pettersson, Lukas Bengtsson, Oliver Ekman Larsson, Viktor Svedberg, Philip Holm och Erik Gustafsson

Forwards: Adrian Kempe, Joakim Nygård, Marcus Krüger, Loui Eriksson, Elias Lindholm, Mario Kempe, Oskar Lindblom, Elias Pettersson, Anton Wedin, Anton Lander, Jesper Bratt, Dennis Rasmussen och Patric Hörnqvist

Sverige kan skrälla

På förhand är hela den svenska spel- och bettingmarknaden överens om att det snarare är Ryssland som bör ses som favoriter inför matchen och att Sverige får ställa sig i en ställning som knappa underdogs. Detta trots att det är en mycket stark trupp som Tre Kronor har med sig till turneringen.

Här är känslan att spelbolagen fokuserat lite väl mycket på att Sverige gjort sig svaga resultat i Euro Hockey Tour så här långt och att Ryssland leder totaltabellen i stor stil. Det känns inte lika relevant nu när det dels är mer att spela om och dels är helt andra spelartrupper för lagen.

Vi tror snarare att Sverige – som i för sig inte hunnit spela ihop sig – har rätt goda möjligheter att göra ett bra resultat. Det vi litar på är hur som helst ett öppet, fartfyllt och offensivt inriktat spel. Så matchen i fråga kan bli direkt underhållande som tittare.

Över 4,5 mål är ett spännande spel på förhand till 1,75 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  15:00, onsdag 1/5
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: