Speltips inför Sverige – Ryssland 8/2: Ingen hockeyfest direkt

Simon Pålsson Publicerat: 7 februari 2020

Sverige och Ryssland är två landslag som båda känns ganska tunna inför Sweden Hockey Games som just nu avgörs på svensk mark. Lagen möts den 8 februari 2020.

  Spela under 5,0 mål (asian) till oddset 1,89 hos Unibet här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sweden Hockey Games är i en full gång, och som vanligt när det är Euro Hockey Tour gäller det att hänga med i svängarna. För det här är en turnering som spelas i ett snabbt format med bara tre matcher – och sen är det hela över. Så om du har tankar på att hinna se lite matcher gäller det nog att bänka sig direkt.

Baserat på den första omgången ser det också lovande ut för Tre Kronor, som är det lag som vunnit den här turneringen flest gånger. Det kan väl tyckas ganska rimligt med tanke på att det hela avgörs på svensk mark. Där bör rimligen hemmanationen ha en stor fördel.

Totalt tolv gånger har man vunnit den interna tabellen i den här turneringen, och nu känns det som att chanserna är goda på att lyckas med samma sak igen. I den första omgången slog man nämligen Tjeckien med 2-1 i en tät historia. Det gör att man står på en bra trappats inför fortsättningen.

I den andra omgången väntar ett ryskt landslag som känns lite svagare i den här upplagan. Som bekant är det alltid lite vanskligt att veta precis hur trupperna ser ut, men efter att man förlorat med 3-0 mot Finland i premiären har våra förväntningar på ryssarna sänkts ordentligt.

Annons:

Dags för en målsnål match

Det går alltid att blicka tillbaka på senast spelade matcher mellan olika lag, men det är viktigt att ha med sig att hockeyns värld är lite annorlunda där. Dels spelas det många olika turneringar – och trupperna skiljer sig betänkligt från turnering till turnering. Det här är i praktiken b-landslagen som gör upp och då är det helt andra förutsättningar som gäller.

Det man kan ha med sig är att det ofta blir målrika möten, men då har det också varit helt andra typer av truppsammansättningar. Vi imponeras inte av den trupp Tre Kronor har med sig denna gång, och den unga ryska truppen känns faktiskt direkt uddlös i offensiven. Det är värt att ha med sig.

Noll gjorda mål i första matchen, och inte mer än två gjorda mål för Sverige. Ni hör ju själva att det inte direkt sprudlar om varken Tre Kronor eller Ryssland.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,89 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 8/2
TV:  svtett logo svttva logo
Stream:  svtplay logo

 

Annons:


Annons: