Speltips inför Sverige – Slovakien 31/12: Ny svensk JVM-vinst

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2019

Juniorkronorna hoppas ta ännu en vinst i JVM 2019 när Slovakien väntar i den sista gruppspelsomgången.

Annons:

JVM 2019 är inne i sin avgörande fas när det nu är dags att summera gruppspelet på nyårsafton. Det mesta har gått enligt planerna och Sverige har hållit sin viktiga svit om att gå obesegrade igenom gruppspelet vid liv.

Inför matchen mot Slovakien, som avslutar gruppspelet, har Sverige nu spelat 52 raka matcher utan förluster i JVM-sammanhang. Då är det alltså enkom gruppspelsmatcher som vi tar med i beräkningarna. Här är det också viktigt att notera att den senaste förlusten kom i JVM 2006. Det får man ändå säga är ett bra tag sedan.

Nu toppar Sverige gruppen och lär städa av det här på ett ordnat sätt. Det ger en bättre seedning inför slutspelet, men med tanke på hur den andra gruppen ser ut är det inte nödvändigtvis en enorm fördel rent sportsligt inför fortsättningen. Det där kommer nog att spela mindre roll. Å andra sidan måste man vara beredda att slå alla lag för att plocka hem titeln.

Slovakien föll tungt mot Finland, 8-1, i sin senaste match men har med sig en vinst mot Kazakstan som gör att laget troligen krånglar sig vidare till slutspelet alldeles oavsett hur den här matchen mot Sverige slutar.

Annons:

Juniorkronorna vinner igen

Nu ska sägas att det här speltipset såväl skrivs som publiceras timmarna innan det att Sverige förmodligen kör över Kazakstan i sin tredje gruppspelsmatch. Det kan såklart leda till en del saker att man spelar match dagen innan just den här matchen vi nu ska reka till, men vi tycker att oddset är för intressant för att inte kliva in redan nu.

Sverige är ett väsentligt mycket bättre hockeylag än Slovakien, men det är inte på en sådan nivå att Juniorkronorna kan ställa in sina skridskor och tro att det här gör sig av sig själv. Det här är också den sista matchen i gruppspelet, inför det viktiga slutspelet, så risken finns att man inte heller vill ta ut sig för mycket.

För Slovakien handlar det om att hålla Kazakstan bakom sig och det viktiga för att klara det, nämligen att slå Kazakstan, har man redan klarat av. Nu kommer man med stor sannolikhet sluta som fjärde lag i den här gruppen och det får man säga är helt okej.

Slovakien lär streta emot hyfsat mot Sverige, men kommer troligen inte heller att räcka till i slutändan. Som så många gånger förr. Det blir i så fall den femte raken förlusten i JVM-sammanhang.

Under 7,5 mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 7,5 mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, tisdag 31/12
TV:    svtett logo  svttva logo
Stream:    svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: