Speltips inför Tjeckien – Sverige 7/11: Tre Kronor i Euro Hockey Tour

Simon Pålsson Publicerat: 7 november 2019

Tre Kronor inleder Karjala Cup med match mot Tjeckien på finsk mark. Då är det dags att vi rekar med speltips.

Annons:

Euro Hockey Tour åker vidare i början av november och nu ska det bli intressant att se vad ett antal nya ansikten kan göra för Tre Kronor. Som bekant är det här inte den allra skarpaste av turneringar, men det finns ändå all anledning att sätta sig i tv-soffan för att titta på morgondagens Tre Kronor.

Det svenska landslaget tar sig nu till Finland och huvudstaden Helsingfors för att spela tre matcher i Karjala Cup så här i inledningen av november månad. Märk väl att det här också innebär att det inte spelas några matcher i SHL under samma period. Det känns inte vidare kul – om vi får säga vårt – men ur ett spelperspektiv kanske det kan finnas en del.

Det blir hur som helst svenska matcher på torsdag, lördag och sedan den avslutande omgången mot värdnationen Finland på söndag. Ett tight spelschema som gör att vi helt enkelt lär känna spelarna snabbt.

Annons:

Fem debutanter i Tre Kronor

Niklas Hansson, Christoffer Rifalk, Olle Alsing, Arvid Lundberg och Gustav Rydahl har alla imponerat på sitt sätt under inledningen på den här säsongen. Samtliga fem spelare gör nu debut i Tre Kronor. Det ska bli väldigt kul att följa inte minst talangen Olle Alsing, som redan har ett NHL-kontrakt med Ottawa Senators men som spelar i Djurgården hela den här säsongen.

I övrigt ser den svenska truppen ut enligt följande:

Målvakter: Magnus Hellberg (SKA), Adam Reideborn (Ak Bars), Christoffer Rifalk (Rögle)

Backar: Klas Dahlbeck (CSKA), Mikael Wikstrand (Ak Bars), Niklas Hansson (Rögle), Simon Bertilsson (HC Sochi), Jesper Sellgren (Luleå), Olle Alsing (Djurgården), Tom Nilsson (Djurgården), Arvid Lundberg (Skellefteå)

Forwards: Anton Rödin (Brynäs), Gustav Rydahl (Färjestad), Dennis Everberg (Rögle), Oscar Lindberg (EV Zug), Patrik Berglund (Djurgården), Johan Sundström (Frölunda), Michael Lindqvist (Färjestad), Daniel Brodin (HC Fribourg-Gottéron), Carl Klingberg (EV Zug), Fredrik Händemark (Malmö), Dennis Rasmussen (Metallurg), Daniel Zaar (Rögle), Mathias Bromé (Örebro)

Det här är en bra trupp som rimligen bör kunna göra det ganska bra, om än utan att ha kunnat spela ihop sig särskilt mycket. Därför tror vi på en trevande inledning – som så ofta förr i dessa sammanhang.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,98 gånger såsen hos Uninbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:30, torsdag 7/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: