Speltips Kanada – Sverige 17/12: Lunchmatch!

Oskar Jörnevik Publicerat: 17 december 2021

Fredagen den 17e december 2021 är det dags för match i Euro Hockey Tour, det är Kanada som möter Sverige i Moskva.

Kanada - Sverige

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kanada brukar inte vara med i dessa tävlingar, men har blivit inbjudna till turneringen i Ryssland. Channel One Cup som den heter, Kanada har ett lag som består av spelare som lirar i Europa. Kanada tjuvstartade redan under gårdagen då man mötte värdarna Ryssland. Det var hemmalaget som lyckades vinna med 4-3, trots att Kanada gjorde en stark insats och såg verkligen inspirerade ut. Troligtvis kommer ingen av dessa spelare spela OS under 2022, men skulle NHL inte släppa sina spelare så blir det troligen en trupp som ser ut som den gör i denna tävling. Kanada kommer senare i år spela Spengler Cup, det är därför lönnlöven spelar i denna nationsturnering.

Sverige kliver in i Channel One Cup under torsdagen, möter då Ryssland. Johan Garpenlöv lämnar över jobbet till Sam Hallam, men först ska Tre Kronor göra en bra turnering här i Ryssland och sedan ett bra OS. Tre Kronor har varit bra under året i Euro Hockey Tour, vann alla tre matcher i Karjala Cup under november. Sverige-Kanada brukar som oftast bli heta bataljer, då det är två nationer som andas hockey. Tre Kronor har en bra trupp inför denna turnering och kommer inte vika en tum.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Legend-coach!

Kanada har Claude Julien som coach, en coach som har över 20 års erfarenhet i NHL som tränare. Han kommer även vara ledare för Kanada under Spengler Cup, men inte under OS. Det är framförallt spelare från KHL som är uttagna till turneringen. Corban Knight och Philippe Maillet har gått mycker bra i sina klubblag. I truppen finns över 2500 NHL-matcher, vilket tyder på att det finns rutin i laget.

Johan Garpenlöv har plockat ut en mycket intressant trupp. Stark målvakts uppsättning med Magnus Hellberg och Adam Reideborn. En stark defensiv med lirare som Lawrence Pilut, Oscar Engsund och Lukas Bengtsson. Offensivt finns det en bra mix med hård jobbare som Gustav Rydahl och Jacob De La Rose samt skickliga spelare i Emil Pettersson, Malte Strömwall och Oscar Lindberg.

Johan Garpenlöv har lagt stor vikt vid dessa Euro Hockey Tour turneringar, och det har han även gjort här. Tre Kronor möter nu ett kanadensiskt lagt där alla spelare vill spela Spengler Cup. Enligt mig är Kanada starkare än Tre Kronor om man kollar spelare för spelare. Oddsen på Kanada är enligt mig för högt för att inte röra. 2.50 på raka ettan är enligt mig fredagens i särklass bästa spel. Lönnlöven såg mycket bra ut mot ett starkt Ryssland och får 24 timmar mer vila än vad Tre Kronor får inför matchen. Lycka till!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kanada vinner
Odds: 2.50
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 13:00, fredag 17 december 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: