Speltips Norge – Sverige 4/5: Nordic Cup

Simon Pålsson Publicerat: 4 maj 2021

Nordic Cup 2021 fortsätter när Sverige avslutar hela turneringen med att spela mot Norge ännu en gång. Vi rekar den 5 maj 2021.

Sverige - Norge

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är speciella tider för lagen som nu laddar upp inför kommande ishockey-VM 2021 och för att Sverige skulle få optimala förutsättningar valde Tre Kronor att ta initiativ till Nordic Cup 2021, en träningsturnering med Danmark och Norge som motståndare.

Sverige inledde med att spela mot Danmark två gånger om, och vann det ena mötet bekvämt, för att sedan förlora med uddamålet. Det var en historisk förlust med tanke på att Sverige i princip aldrig har förlorat mot Danmark på is. Det är svindlande när man tänker på det, men heller inte helt förvånande nu när danskarna tagit stora kliv inom ishockeyn.

Norge däremot ser ut att ha det lite tyngre och än så länge är man bara noterade för fyra mål i hela turneringen. Och som om det inte vore nog med det har man förlorat samtliga matcher, varav den första mot Sverige.

Tre Kronor laddar upp för att ta sig an ishockey-VM 2021 med full kraft, men ska också spela Euro Hockey Tour på hemmaplan innan vi stänger igen den här ”försäsongen” eller vad vi nu ska kalla det.

Sverige vinner igen

Dennis Rasmussen är en av få spelare som jag tycker har imponerat i det svenska landslaget hittills och han är noterad för tre mål på tre matcher. Det är trots allt ett ganska bra facit. Just nu har han också 5:2 i målskillnad när han är på isen.

I övrigt finns det bara singelmålskyttar i laget och egentligen är det många som jag hade önskat ganska mycket mer av.

Om det är så här det ska se ut i hockey-VM om några veckor kan vi redan nu räkna bort chanserna på ett guld. Å andra sidan kommer truppen att se annorlunda ut där och då. Dessutom kommer det att hända mycket fram till att det är nedsläpp i premiären.

Norge +3,5 och över 5,5 mål spelas till fina 5,10 gånger såsen hos Unibet inför matchen.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norge +3,5 och över 5,5 mål i matchen
Odds: 5,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, tisdag 4 maj 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: