Speltips Ryssland – Sverige 26/12: Premiär i JVM

Axel Sjödin Publicerat: 26 december 2021

Småkronorna får en tuff start då de ställs mot Ryssland i premiären av JVM under annandagen.

Ryssland - Sverige

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige får ingen mjukstart på turneringen då de ställs mot en av favoriterna till titeln direkt i öppningsmatchen i form av Ryssland. Småkronorna har förvisso en intressant trupp med många spännande namn såsom Alexander Holtz, Fabian Lysell, Jesper Wallstedt och Isak Rosén bland flera andra, men de räknas trots allt inte som en av favoriterna till titeln även om Sverige som alltid har chans på medalj.

Under årets träningsmatcher så har det nämligen inte sett särskilt bra ut för svensk del och även om det bara har varit träningsmatcher så säger de ändå något. De har bara lyckats vinna 2 av 14 matcher totalt, vilket inte direkt känns särskilt inspirerande.

Bland annat förlorade de senast mot just Ryssland med 2-5. Vi hoppas såklart att de kan ta med sig något från den matchen, men ryssen var trots allt klart bättre senast de mötte varandra.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillhör en av turneringsfavoriterna

Ryssarna har väldigt många fina talanger minst sagt, bland annat Matvei Michkov, Shakir Mukhammadullin, Marat Khusnutdinov och Fedor Svechkov som Sverige kommer att behöva se upp med.

Den nya tränaren Sergej Zubov har dock tagit ett anmärkningsvärt beslut att endast använda sig av spelare från inhemska KHL och därmed utelämna flera intressanta spelare som spelar i den nordamerikanska ligan. Det försvagar absolut truppen, men trots detta måste Ryssland ändå ses som en av de absolut starkaste lagen i turneringen.

Talangerna från KHL har fått mycket speltid under säsongen och håller absolut en hög klass även de. Det har de inte minst visat i träningsmatcherna som lett upp till JVM där de nu har fyra raka segrar inför premiären mot Sverige.

Anmärkningsvärt nog så är dock Sverige favoriter inför mötet, vilket gör att spelvärdet klart ligger på ryssarna här i min mening. För hela 2.48 gånger pengarna hos Expekt går det att hitta spelet på att Ryssland vinner under ordinarie tid vilket även blir vårt speltips till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner
Odds: 2.48
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: