Speltips Schweiz – Slovakien 31/12: INSTÄLLD

Axel Sjödin Publicerat: 29 december 2021

Gruppspelet i JVM fortsätter och Schweiz och Slovakien, som båda är i Sveriges grupp, möter varandra under natten till fredag.

Slovakien - Schweiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är de två förväntade bottenlagen i grupp B som ställs mot varandra under natten till nyårsafton. I och med att USA:s trupp har försatts i karantän på grund av bekräftade coronafall så har gruppen verkligen öppnat upp sig och något av dessa två lag får chansen att lägga vantarna på en slutspelsplats.

Schweiz inledde turneringen med att som väntat förlora mot Ryssland med 2-4 i en match där ryssarna hade full kontroll. Ritzmann lyckades snygga till siffrorna lite på slutet men det var egentligen inget snack om vilket som var det bättre laget i premiären.

De tilldelades dock en vinst i sin andra match mot USA på grund av tidigare nämnda skäl och har således fått en livlina och hopp om slutspel. De har allt i egna händer, men det gäller att få med sig ett resultat mot Slovakien som förmodligen kommer att vara med och hota om placeringarna bakom Sverige och Ryssland.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Omständigheterna har drabbat USA och Slovakien

Slovakien är det enda lag som kan ha fått möta USA på riktigt, vilket naturligtvis blir en enorm nackdel då amerikanerna på förhand var en av de stora turneringsfavoriterna. Det är såklart oerhört tråkigt när sånt spelar in både för amerikansk och slovakisk del i detta fallet, men det är svårt att göra något åt det rådande pandemiläget.

De hamnade hursomhelst snabbt efter USA i premiären där de låg under med 0-3 innan de började vända på saker och ting. De fick in två mål i den tredje perioden men det räckte inte till och slutresultatet visade tillslut 2-3.

Slovakien har ett mer lovande lag än på länge i turneringen, men det är uppenbart att de fortfarande är en nivå efter toppen då de förlorade med 0-3 mot Sverige i det efterföljande mötet. De kunde inte direkt mäta sig med småkronorna, men mot Schweiz bör de ha en bra chans att visa vad de går för.

De har en förmåga att alltid ta sig till slutspel där de brukar falla i kvarten och de har klart bättre kvalitet i truppen än vad Schweiz har. För 1.45 hos 888sport rekommenderas alltså det raka spelet på Slovakien här som lär kunna plocka sin första vinst mot överkomligt motstånd.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Slovakien vinner
Odds: 1.45
Bolag: 888sport
Spelstopp: 01:00
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: