Speltips inför JVM: Sverige – USA 30/12 – INSTÄLLD

Oskar Jörnevik Publicerat: 29 december 2021

Matchen är inställd och därmed är speltipset inte längre aktuellt

Sverige U20 - USA U20

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige är alltid ett lag att räkna med när det vankas JVM-spel. Juniorkronorna tar sig alltid till slutspel och man gör nästan alltid ett bra gruppspel. Juniorkronorna har endast fem förluster på de nio senaste JVM-mästerskapen, vilket får anses som mycket bra. Starten har varit riktigt bra även detta år. Spelade en match innan mästerskapet där Österrike fick åka av rejält. Började gruppspelet genom att slå ett Ryskt lag som är favorittippat med klara 6-3, följde upp det med att göra en stabil insats mot Slovakien, vinst med 3-0. Det krävs en bra placering i gruppen i år, allt för att slippa Kanada eller Finland i en eventuell kvartsfinal, men seger eller poäng mot USA, så slipper Juniorkronorna det motståndet i kvarten troligtvis.

USA vann JVM förra året, genom att finalslå Kanada med 2-0, Trevor Zegras var lagets stora stjärna det året. Har inte rosat marknaden alls detta JVM-år. Spelade mot Finland dagarna innan turneringen och fick ge sig efter en tight tillställning. Spelade sin första match i turneringen mot Slovakien under måndagen och vann med 3-2. Två matcher spelade för USA och inga sådär riktiga praktmatcher än så länge. USA är dock som Sverige, alltid att räkna med när det drar ihop sig. USA vann med klara 4-0 när lagen möttes i JVM, förra året.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intressanta trupper

Sverige har en mycket intressant trupp på pappret. Devils släppte Alexander Holtz och det var ett perfekt tillskott för juniorkronorna. Holtz tillsammans med William Eklund och Oskar Olausson utgör en av turneringens absolut skickligaste formationer. Det är inte bara offensiven som är skicklig, defensiven är minst lika skicklig. Simon Edvinsson spelar snart i NHL, det gör även Emil Andrae. Högerskjutarna i Helge Grans och Joel Nyström är nyttiga i såväl spel i numerärt överläge som i spelet fem mot fem. Sverige har också det skickligaste målvaktsparet i turneringen.
USA har ett mycket skickligt lag på pappret, för oss kanske det inte är så namnkunnigt då nästan alla lirar till vardags i NCAA, vilket är en collegeliga. Alla i USAs trupp är tingade av ett NHL-lag, vilket är mycket otroligt. Logan Cooley som är född 04, alltså två år ung, det namnet lär ni komma ihåg. Sasha Pastujov är en riktig sniper och bara sprutar in mål till vardags i sitt klubblag. USA har en trupp som snittar ungefär en pinne per match i NCAA, back som forward. NCAA håller mycket hög klass, klasser bättre än Sveriges J20 superelit. De bästa lirarna i NCAA kliver direkt in i NHL.
Detta är en högintressant match på förhand. Det är ett Sverige som varit det bättre laget så här långt. Tror matchen kommer bli tight, minsta misstag och det kommer bli mål. Sverige-Ryssland blev en Hawaiimatch, men det tror jag inte denna tillställning kommer bli. Spelet här blir under 6.5 mål till ett mycket generöst odds på 1.80 hos Betsson. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 03.30, torsdagen 30 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds:

window.oddspediaWidgetMatchCenter5822941 = {
api_token: ”5a53e9cce64101cbce64a92a2ebb8e4f891ad0d97c7b043a947df26c7f53”,
match_id: ”5822941”,
type: ”match-center”,
domain: ”www.spelbloggare.se”,
selector: ”oddspedia-widget-match-center-5822941”,
width: ”0”,
theme: ”0”,
odds_type: ”1”,
language: ”sv”,
primary_color: ”#283E5B”,
primary_color_opacity: ”90”,
secondary_color: ”#53647B”,
accent_color: ”#00B1FF”,
font: ”Roboto”,
logos: ”true”,
image: ”true”,
best_odds: ”true”,
header: ”true”,
odds: ”true”,
featured_bookie: ”0”,
limitVisibleOperators: ”15”
};