Dagens Dubbel 30 juni | Rekar & odds | Stanley Cup-finalen 2021

Simon Pålsson Publicerat: 30 juni 2021

Lucky Sports har en intensiv bevakning av hela NHL-slutspelet och erbjuder odds på samtliga matcher i finalserien mellan Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Under hela Europamästerskapet har vi valt att i samarbete med Lucky Sports erbjuda våra läsare en dubbel med dagens två bästa speltips i en kombinationskupong.

Men denna onsdag finns det såklart inga EM-matcher igång och då får vi blicka mot den amerikanska spel- och oddsmarknaden. Där kommer matchen mellan Tampa Bay Lightning och Montreal Canadiens att fortsätta natten till torsdag svensk tid.

För att rygga vår dagens dubbel denna gång är det Lucky Sports som gäller – och oddset på spelet ligger på 2.85 gånger insatsen hos detta spelbolag.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Tampa Bay Lightning vinner

Tampa Bay Lightning är stora favoriter inför den här finalen och egentligen hela matchserien, ett favoritskap som inte sjönk efter att man faktiskt vunnit den första matchen med klara 5-1 inför sin egen hemmapublik.

Där visade man att man är ett bättre lag än Montreal Canadiens – men det kan svänga snabbt och man kan inte räkna hem det här än. Samtidigt är ishockey en sport som bygger på momentum och där är det klar fördel hemmalaget nu.

Tampa Bay Lightning att vinna är därför första delen av dagens dubbel.

Bet 2: Under 5,5 mål i matchen

5-1 i den första matchen var ett tydligt kvitto på att Tampa Bay Lightning har det i sig att köra över sin motståndare, men efter den insatsen kommer motståndet att skruva på saker och ting. En viktig sak blir att hålla tätt bakåt.

Det har Montreal Canadiens gjort bra tidigare under turneringen och det har varit en viktig faktor till att man nu är hela vägen framme i en final.

Under 5,5 mål i matchen blir den andra delen av dagens dubbel.

1 & under 5,5 mål spelas i en kombination (hittas under kombination på den specifika matchen) till 2.85 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1 & Under 5,5 mål
Odds: 2.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, torsdag 1 juli 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo