Speltips Anaheim Ducks – Detroit Red Wings 16/11: Formsvaga lag

Spelbloggare Publicerat: 15 november 2022

Jumbon Anaheim Ducks gästas av Detroit Red Wings i nattens NHL. Matchen spelas onsdagen den 16 november 2022 med nedsläpp kl 04:00 svensk tid.

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Anaheim Ducks har en motig säsongsinledning bakom sig. Efter 15 spelade matcher har man bara skrapat ihop 9 poäng, vilket innebär att man ligger sist i Western Conference. Med sina totalt 68 insläppta mål är man sämst i hela NHL.

Någon stigande formkurva går heller inte att skönja. I lördags föll man med 3-2 hemma mot Chicago Blackhawks. Gästerna gjorde då det avgörande målet i slutminuterna av den tredje perioden och Ducks föll trots att man vann skottstatistiken med hela 41-22.

Därmed kommer Anaheim till det hör mötet med tre raka förluster bakom sig.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detroit är knappa favoriter

Detroit Red Wings har väl heller inte fått någon flygande start på säsongen, men med sina 17 poäng på 15 matcher är man definitivt med i matchen i den ytterst jämna Atlantic Division.

Man har dock tappat momentum i sina senaste matcher. Precis som Anaheim så har Detroit tre raka förluster i ryggen. I torsdags föll man ihop totalt då man fick stryk med hela 8-2 hemma mot New York Rangers och i lördags blev det förlust med 3-2 borta mot Los Angeles Kings.

Totalt sett så har Detroit gjort det bättre än Anaheim under säsongens inledning, men nu är det två formsvaga lag som möts vilket gör utgången mer oviss. Hos spelbolagen är det bortalaget som gäller som knappa favoriter då ett rakt spel på gästerna ger omkring 2.35 gånger insatsen.

Detroit har inte gjort mer än tre mål i någon av sina tio senaste matcher och Anaheim har bara gjort sex mål totalt i sina tre senaste matcher. Det stämmer inte riktigt för något av lagen just nu och jag tycker att det talar för att det här kommer att bli en mindre målrik tillställning. Mitt spel blir att det görs under 6.5 mål inklusive förlängning till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6.5 mål inkl. förlängning
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 04:00, onsdag 16 november 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: