Speltips Anaheim Ducks – Minnesota Wild 22/12: Formstarka lag

Oskar Jörnevik Publicerat: 22 december 2022

Anaheim Ducks har två raka segrar medan motståndarna Minnesota har fem raka. Matchen spelas under torsdagen den 22 december 2022 med nedsläpp klockan 04.00

Anaheim Ducks - Minnesota Wild

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Anaheim Ducks har spelat en drygt tredjedel av säsongen och endast vunnit tre matcher efter 60 minuters spel, det håller inte. Anaheim har gjort minst mål i Pacific Divison och har släppt in flest, och är väldigt långt ifrån en slutspelsplats. Dock så har Ducks spelat upp sig på slutet och har två raka segrar mot Montreal och Edmonton, och det på bortaplan, men hade innan det tre raka nederlag och 16 insläppta mål. Hemma i Honda Center har man haft stora problem och endast spelat till sig tio poäng under säsongen

Minnesota har spelat stabilt genom hela säsongen och ligger tryggt på en slutspelsplats i skrivande stund. Minnesota är otroligt bra på hemmaplan och är mer mänskliga när laget lämnar Minnesota. Dock är formen oerhört fin då man i skrivande stund har fem raka segrar och en offensiv som håller mycket hög klass. Wild har två riktigt bra grundserier i ryggen och går mot en tredje, men ska man även lyckas i slutspel denna säsong? Chansen finns absolut.

Anaheim har haft stora problem med Minnesota på senare tid, och vid de tolv senaste tillfällena har Minnesota gått segrande ur striden. Lagen har möts två gånger under denna säsong och det är Wild som har 2-0, senaste mötet vanns av Minnesota med 5-4 efter straffar, och den senaste matchen i Honda Center vann Minnesota med klara 4-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skicklig duo

Anaheim har ett par spelare borta här, Isac Lundeström bland annat. Troy Terry och Trevor Zegras har gjort en stabil drygt tredjedel av säsongen och snittar nästan en poäng per match. Resten av laget måste upp i nivå om man ska lämna jumboplatserna. Kvalitén i truppen finns absolut för ett slutspel. Tittar vi på den så viktiga plus minus statistiken är det endast en lirare som har plus, och det är Adam Henrique.

Skadelistan för Wilds ser oerhört bra ut, och det är endast en spelare som saknas inför matchen mot Ducks. Firma Kirill Kaprizov och Mats Zuccarello har varit lysande så här långt och snittar dryga poängen per match. Backsidan är även den stabil då spelare som Jonas Brodin, Jared Spurgeon och Matt Dumba håller hög standard. Wild har dessutom två skickliga målvakter i Filip Gustavsson och Marc Andre Fleury, där Filip Gustavsson nästan har tagit över första spaden.

Det är två lag som kliver in i denna fight med riktigt bra form, hemmalaget har två raka segrar och stängt till defensiven. Gästerna har fem raka segrar och har också stängt till defensiven. Målvakten Lukas Dostal har varit lysande i Anaheims två raka segrar och räddade en bra bit över 40 skott senast mot Edmonton. Minnesota har endast släppt in fem mål på de senaste fem matcherna, alltså luktar det underspel här. Linan ligger på höga 6.5 och det finns stora chanser att det blir under. Minnesota är tighta bakåt medan Anaheim har haft svårt med offensiven under säsonger, det tackar vi för.

  100 % – 100 kronor riskfritt

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6.5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betfair
Spelstopp: 04:00, torsdag den 22 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: