Speltips Anaheim Ducks – New Jersey Devils 14/1: Svag form på hemmalaget

Oskar Jörnevik Publicerat: 13 januari 2023

Anaheim Ducks har varit svaga under säsongen när det kommer till defensiven, möter nu ett offensivt starkt New Jersey Devils. Matchen spelas under lördagen den 14 januari 2023 med nedsläpp 04.00.

Anaheim Ducks - New Jersey Devils

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Anaheim har inte alls varit bra under säsongen och har endast vunnit fyra matcher efter full tid. Anaheim har släppt in överlägset flest mål i ligan, 175 mål till antalet på 42 matcher, det är otroligt mycket. Slutspelet är nästintill kört och man får hoppas att man kommer långt ner i tabellen då Connor Bedard ska draftas, och får man in honom i Anaheim kan det bli fina år framöver. Anaheim har två raka förluster och släppt in massor med mål i dessa matcher.

New Jersey däremot är i högsta grad med och slåss om en slutspelsplats. Devils ligger tvåa i Metropolitan och har sju poäng ner till jagande lag under slutspelsplatserna. 141 mål framåt har Devils gjort på 41 matcher, och det får anses vara godkänt. Fyra vinster på lagets sex senaste matcher är facit, vilket får anses också var fullt godkänt. Nej, Devils går mot en bra säsong och har många unga intressanta spelare i truppen.

New Jersey har fyra vinster på de fem senaste matcherna mot Anaheim. Säsongens enda möte denna säsong tog Devils hand om med klara 4-2 efter en bra match av New Jersey. Dessa lag spelar inte mot varandra så ofta, endast fem möten sedan 2019. Brukar bli heta bataljer med många utvisningar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intressanta unga spelare i båda lagen

Anaheim saknar fyra spelare till matchen. Troy Terry, Trevor Zegras och Mason McTavish är tre unga och riktigt spännande spelare. Ryan Strome och Adam Henrique får också godkänt så här långt. Backsidan är inte dålig den heller med namn som John Klingberg, Cam Fowler och Kevin Shattenkirk. John Gibson har inte lyckats så väl i kassen och har statsen 7-17 i matcher.

Devils saknar tre spelare, men det är inga som stör toppkedjorna. Jack Hughes har varit lysande och leder den interna poängligan. Nico Hischier och Jesper Bratt har också varit lysande för Devils. Defensivt är det Dougie Hamilton som får dra ett stort lass och gör det otroligt bra. Även Ryan Graves har varit lysande. Vitek Vanecek har varit riktigt bra i mål för Devils.

Ja, hur Anaheim tänka? Gå för slutspel som är långt långt borta eller sikta in sig på Connor Bedard. Som det sett ut i det senare omgångarna så är det andra alternativet som passat in. Devils är bra, och har mycket skickliga offensiva spelare och ett bra powerplay. Hemmalaget har läckt som ett såll hela säsongen och när offensivt skickliga Devils är på besök ser jag tvåan som en mycket möjlig utväg till ett fint odds.

  100 % – 100 kronor freebet

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New Jersey vinner
Odds: 1,90
Bolag: Casumo
Spelstopp: 04:00, lördagen 14 januari 2023
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: