Speltips Boston Bruins – Colorado Avalanche 4/12: Hemmastarka

Oskar Jörnevik Publicerat: 3 december 2022

Boston som har en makalöst svit på hemmaplan möter Colorado under söndagen den 4 december med nedsläpp klockan 01.00.

Boston Bruin - Colorado Avalanche

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Boston har öppnat säsongen på ett riktigt vasst sätt och ligger tvåa i sin konferens, dock bara två poäng efter Devils med två matcher mindre spelade. Noterbart är att Boston har vunnit alla sina 13 hemmamatcher denna säsong och har en målskillnad på 52-21 hemma i Boston. Formen är inte fy skam den heller utan Boston har nio segrar på sina tio senaste matcher. Det ser bra ut för Boston i skrivande stund.

Colorado är mycket bra de också, de är regerande mästare och har öppnat säsongen starkt de med. Dock inte lika vasst som Boston, men Colorado har plockat 27 av maximala 42 poäng i inledningen trots en lång skadelista. Formen är god för Avalanche, med fem segrar på senaste sju matcherna. I senaste matchen bortaslog man Buffalo med 6-4.

Dessa lag möts väldigt sällan, endast två möten de senaste två åren. Förra mötet var i början av 2022, då vann Boston enkelt med 5-1 och matchen innan det var också också 2022 och då vann Colorado efter övertid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka defensiver

Boston har nästintill en skadefri trupp, det är bara Craig Smith som saknas. Boston har fyra bra kedjor men det är toppkedjorna som levererar och framförallt spelare som David Pastrnak, Patrice Bergeron, David Krejci och Brad Marchand. Boston har två riktigt bra backar i Charlie McAvoy och Hampus Lindholm. Målvakten Linus Ullmark har otroliga 13-1 i segrar och en procent på 93.5.

Colorado har en lång lista med skador, en av spelarna är Gabriel Landeskog. Viktigt för Colorado är att spelare som Nathan Mackinnon, Mikko Rantanen och Artturi Lehkonen levererar poäng. Cale Makar har börjat säsongen som han avsluta den senaste när man vann Stanley Cup. Får Colorado tillbaka lite spelare kommer man blir livsfarliga.

Det går inte komma ifrån att Boston har 13 raka vinster på hemmaplan. Trots att Colorado är ett mycket duktigt lag går det inte snacka bort dessa siffror. Boston är riktigt bra för stunden och när vi får dubbla degen på ett så skickligt hemmalag så går det inte blunda. Colorado har gått hårt med sina ledande spelare och möter nu ett lag som kör stenhårt från start. Boston tar sin 14e raka seger!

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Boston rak
Odds: 2,15
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 01:00, söndag den 4 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: