Speltips Boston Bruins – Vegas Golden Knights 6/12: Bra hemmasvit

Oskar Jörnevik Publicerat: 5 december 2022

Boston har en magisk hemmasvit och den kan förlängas till 15 raka vinster när Vegas kommer på besök. Matchen spelas tisdagen den 6 december med nedsläpp 01.00.

Boston Bruins - Vegas Golden Knights

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Boston har en sjuk svit för tillfället, då man har 14 raka segrar på hemmaplan. Det var ingen snack i senaste matchen när regerande mästarna Colorado kom på besök, 5-1 till Boston och fjortonde raka var ett faktum. Boston har gjort en riktigt bra start på säsongen med 40 inspelade poäng på 23 matcher, vilket gör att de ligger tvåa bakom Devils i sin konferens.

Vegas har varit bra sen laget startade säsongen 17-18, det var bara i fjol man missade slutspel, annars har man tagit sig till slutspel varenda säsong. Vegas toppar den västra konferensen, men reser till Boston med en ganska knackig form. Endast två segrar på lagets fem senaste matcher visar en aning frågetecken om gästernas form.

Dessa lag har inte spelat jättemycket mot varandra, endast vid åtta tillfällen. Det är Boston som varit bäst i dessa möten och vunnit sex av dessa åtta möten. Senaste mötet var i mars 22, då vann Boston på bortaplan med klara 5-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Många mål gjorda

Boston har endast Smith på skadelistan, vilken man haft ett bra tag och det är just därför man spelat så bra, haft samma spelare på banan. Trion David Krejci, David Pastrnak och Patrice Bergeron har gjort en mycket bra inledning på säsongen, lägg också till Brad Marchand, Boston har alltså en mycket kompetent anfall. Charlie McAvoy och Brandon Carlo lyfter mest lön bland backarna och den förstnämnde står noterad för en poäng per match.

Vegas har en desto längre skadelista, upp till fem spelare kan missa fighten och det är bland annat Robin Lehner. Jack Eichel leder interna poängligan på 29 poäng, utöver Jack finns herrar som William Karlsson, Mark Stone, Chandler Stephenson och Jonathan Marchessault. Defensivt är det Alex Pietrelangelo som får dra ett mycket stort lass. Logan Thompson har gjort det bra i kassen.

Det är två mycket kompletta lag som möts. Det går dock inte snacka bort Bostons hemmasvit, med 14 raka segrar. Boston har varit bättre än Vegas under säsongen. Boston vinner detta möte till ett odds på över dubbla degen, vilket är mycket bra då Boston kliver in med mycket bra form medans gästerna har en mer tveksam form. Boston är sinnesjukt bra på hemmaplan i skrivande stund.

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Boston rak
Odds: 1,97
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 01:00, tisdag den 6 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: