Speltips Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins 24/3: Starka på bortais

Axel Sjödin Publicerat: 23 mars 2022

Buffalo Sabres välkomnar Pittsburgh Penguins till Keybank Center under natten till torsdag svensk tid.

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med lite mindre av en fjärdedel kvar av grundserien i NHL så ser det på förhand ganska klart ut kring vilka lag som går vidare till slutspel i år. Åtminstone så känns Pittsburgh som ett väldigt säkert kort medan Buffalo i sin tur knappast lär hämta in Boston Bruins poängskörd.

Penguins har sett väldigt vassa ut under säsongen och även om de inte tillhör en av favoriterna till att lyfta Stanley Cup så har de absolut potentialen att gå långt i år. Det förutsätter dock att de prickar in en formtopp, vilket de har varit lite fram och tillbaka med i år.

De har blandat vinster och förluster den senaste månaden – något de inte gjorde under december och januari då de vann i stort sett varje match i en otrolig svit. Nu har de i alla fall återigen vunnit fem av deras senaste sex möten och Buffalo är ett bra motstånd för att försöka bättra på den sviten ytterligare.

Då Pittsburgh dessutom har varit bättre på bortais än vad de har varit hemma under säsongen så är det svårt att tro något annat än att de skulle klara av att lösa detta med tanke på kvalitetsskillnaden.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Buffalo har hittat lite form igen

Det ser som sagt väldigt tufft ut för Sabres att nå slutspelsplats i år. Det var längesedan Buffalo hade några framgångar i NHL nu och tron på laget är inte särskilt stor från varken experter eller supportrar i nuläget.

De har dock verkat hitta lite form på senaste, något de kommer behöva hålla i för att ha någon som helst chans. Sabres har nu nämligen vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Senast slog de Vancouver Canucks i förlängning och dessförinnan så slog de faktiskt en av ligans starkaste lag i form av Calgary Flames borta efter förlängning.

Buffalo har trots allt visat att de kan slå starka lag nu i mars, men mot ett formstarkt Pittsburgh så ska det mycket till för att de ska lyckas återigen.

Då Pittsburgh körde över Columbus Blue Jackets med hela 5-1 senast i en väldigt övertygande uppvisning så blir det svårt att spela mot dem. Vi spelar därmed på den raka tvåan här och tror att Pittsburgh lyckas avgöra på ordinarie tid för 1.71 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Pittsburgh vinner
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 00:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: