Speltips Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning 29/11: Tydlig dominans

Oskar Jörnevik Publicerat: 28 november 2022

Buffalo tar emot Tampa, det är ett Tampa som har tydlig dominans mot Buffalo. Matchen spelas tisdagen den 29 november med nedsläpp klockan 01.00.

Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Buffalo har nu elva raka säsonger utan slutspel, dock var det väldigt nära under förra säsongen. Har startat årets säsong på ett ganska ojämnt sätt och har 18 inspelade pinnar på 21 matcher. Det har sett bra ut offensivt då man stått för många fullträffar framåt, men det har också stundtals sett ganska knackigt ut defensivt om många enkla mål har blivit till.

Tampa Bay får anses ha dominerat NHL de senaste åren, med två guld och en final de tre senaste säsongerna är man i särklass det bästa laget. Årets säsong har startat på ett helt okej sätt med 25 inspelade pinnar på 20 spelade matcher. Formen är dock mycket bra då laget har vunnit fem av de senaste sex matcherna. Tampa blir bättre och bättre längre in på säsongen det går, det är sedan gammalt.

Det är inget snack om vilket av dessa lag som har övertag. Det är Tampa, de har vunnit tio av senaste elva matcherna mot Buffalo. Lagen möttes i början av november och då vann Tampa med 5-3 på ett komfortabelt sätt. Senaste mötet i Buffalo vann Tampa med hela 6-1 och var helt överlägsna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka i powerplay

Buffalo har som sagt en bra offensiv, det speglar också lagets powerplay siffror, 25.9%. Comrie, Asplund och Bryson missar fighten här. Tage Thompson går mot sin bästa NHL säsong i karriären och har stått för 26 pinnar så här långt. Rasmus Dahlin gör även han mot sin bästa säsong. Alex Tuch, Jeff Skinner och Victor Olofsson är också herrar som i sina bästa stunder håller hög klass.

Tampa har i skrivande stund en trupp som mår bra. Seabrook och Cirelli har varit skadade ettag. Lagets spelare som ska leverera, levererar också. Nikita Kucherov har haft ett par säsonger med skador men har inledd riktigt lovande. Steven Stamkos likaså, Victor Hedman är en mycket bra back, och har löst 1+9 på poängfronten. Tampa har en mycket bra keeper i Vasilevsky.

Tampa Bay är det laget som går bäst för stunden har också varit lyckade mot Buffalo. Buffalo har svårt att mäta sig med Tampas stjärnor för stunden. Tio segrar på de elva senaste talar sitt tydliga språk och Tampa går in här som tydliga favoriter. Tampa vinner denna match och vi spelar rak till ett fint odds.

  100% – 500 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay rak
Odds: 2,01
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00, tisdag 29 november 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: