Speltips Calgary Flames – Arizona Coyotes 6/12: Svagt bortalag

Oskar Jörnevik Publicerat: 5 december 2022

Calgary som inte har rosat marknaden möter ett svagt Arizona under tisdagen den 6 december 2022, med nedsläpp klockan 03.00.

Calgary Flames - Arizona Coyotes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Calgary gjorde en bra säsong förra året och var nära att ta sig till semifinal i Stanley Cup. Många experter har Calgary som segrare denna säsong men de har inte alls lyckats något vidare så här långt. Calgary är inte ens på slutspelsplats efter 24 omgångar spelade. Det är dock 82 omgångar som ska spelas och Calgary har spelat upp sig på slutet och har två segrar på sina tre senaste matcher.

Arizona har inte alls varit bra de senaste säsongerna och laget har endast tagit sig till slutspel en gång de elva senaste säsongerna. Arizona har startat årets säsong långt ifrån katastrofalt men inte heller bra, laget gör alldeles för lite mål. Formen är dock kass för gästerna då Arizona har fyra raka förluster.

Detta är det första mötet mellan lagen denna säsong, men det är Calgary som har fyra raka segrar mot Arizona. Arizona har inte vunnit i Calgary sen 2017, vilket är ett par år sedan. Förra matchen i Calgary slutade med en förkrossande seger till Calgary med hela 9-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svag offensiv

Oliver Kylington är den enda spelaren att missa matchen för Calgary. Calgary har ett jättebra lag på pappret men ingen har egentligen varit lysande så här långt. Elias Lindholm, Tyler Toffoli, Jonathan Huberdeau och Nazem Kadri är herrar som ska snitta en pinne per match. Defensivt är det Rasmus Andersson som leder laget och får bra draghjälp av Noah Hanifin. Jacob Markström är lagets uttalad första målvakt, men han har inte riktigt kommit upp i nivå.

Andrew Ladd och Bryan Little är indisponibla för Arizona. Arizona är ett av de sämre lagen på pappret i NHL, men det är många unga och det kommer bli bra om ett par år. Clayton Keller leder interna poängligan på 21 poäng, vilket är en mycket bra siffra för ett offensiv ganska dåligt lag. I backuppsättningen är det Shayne Gostisbehere som får dra det stora lasset.

Calgary är mycket bättre än Arizona om vi kollar spelare för spelare. Lägg också till att formen är bättre för Calgary samt att Arizona har haft det mycket tufft i Scotiabank Arena på senare år. Formen pekar också för Calgary. Nej, detta ska bara Calgary vinna, med ett par puckar. -1.5 är ett mycket bra spel på ett offensiv skickligt Calgary.

  Sätt in 100 kronor – få 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Calgary -1.5
Odds: 1,86
Bolag: Unibet
Spelstopp: 03:00, tisdag den 6 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: