Speltips Calgary Flames – San José Sharks 10/11: Lång frånvarolista!

Oskar Jörnevik Publicerat: 9 november 2021

Tisdagen den 10 november 2021 ska Calgary Flames möta San José Sharks. Bortalaget har massor av spelare borta inför matchen.

Calgary Flames - San José Sharks

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Calgary ligger för tillfället tvåa i den västra konferensen, en pinne bakom ledande Edmonton. Calgary har på elva spelade matcher spelat ihop 17 pinnar, har bara förlorat en match efter 60 minuter på hela säsongen. Vann senast mot New York Rangers med hela 6-0 och fick igång sin förstakedja rejält. Calgary har en mycket intressant trupp, där det finns en bra blandning mellan skickliga spelare och grovjobbare. Hemmalaget har två svaga säsonger i ryggen, men har börjat denna säsong på ett fint sätt och håller man ihop det och slipper skador kan det bli en rolig säsong för eldflammorna.

San José Sharks har ett bra lag på pappret när man har fullt lag, det är upp till tio man som troligen kommer missa matchen, och dessa herrar har missat dom två senaste matcherna och då har gästerna åkt på pumpen. Hajarna har två raka säsonger med missade slutspel i ryggen. Borde nog lösa en slutspelplats i år, iallfall om man lirat som man gjort i inledningen.

Calgary har riktigt bra siffror när det kommer till statistik, gör i snitt fyra kassar per match och släpper in två. Har ett mycket bra powerplay, en procent som ligger en bra bit över 25. Har ett boxplay som ligger runt 85%. Calgary skjuter mycket, skjuter näst mest i hela ligan, nästan 36 skott på mål per match. Gästerna ligger på ungefär samma siffror som Calgary, men något som skiljer mycket är antal gjorda mål, Sharks gör knappt tre mål per match i snitt.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Otroligt fin förstakedja!

Calgary har mycket bra lag på pappret. Har en av NHLs bästa kedjor i Elias Lindholm, Johnny Gaudreau och Matthew Tkachuk. Utöver den kedjan finns det kvalite i lirare som Andrew Mangiapane, Sean Monahan och Mikael Backlund. Calgary har en mycket fin backsida att tillgå, svenskarna Rasmus Andersson och Oliver Kylington har gjort mest poäng. Noah Hanifin, Nikita Zadorov och Chris Tanev håller hög NHL-klass. Jacob Markström har nästan blivit som en vägg längst bak, 94.1%.

San José Sharks har ett bra lag på pappret, men kommer troligtvis sakna tio man. Erik Karlsson, Evander Kane, Timo Maier och Marc Vlasic är bara några. Skulle säga att det är iallafall sex-sju man som går direkt in i laget som är borta. Jonathan Dahlen gör en mycket bra rookie-säsong så här långt och dom mer rutinerade spelarna Logan Couture och Tomas Hertl gör det bra. Det är många ordinarie backar som saknats senaste matcherna och det gör att Brent Burns fått ta stort ansvar, han lyfter över 30 min per match, även Mario Ferrari lyfter över 30 minuter per match. James Reimer har gjort det otroligt bra på sina sex spelade matcher och räddar nästintill allt.

Nej, detta ska inte gå för gästerna. Senaste två matcherna har ledande spelarna spelat otroligt mycket och det håller inte att tio ordinarie är borta. Calgary är bra i år, och framförallt har man fått igång en förstakedja som håller hög klass. Calgary körde fullständigt över Rangers senast och kan mycket väl göra det med Sharks också. Raka ettan betalar bra och blir spelet här. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Calgary vinner
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 03.00, onsdag 10 november 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: